16-årig findes død i trafikulykke – så opdager politiet den sande årsag til hendes død

Livet sluttede alt for tidligt for 16-årige Megan Bannister, som blev fundet død i bilen efter en trafikulykke i søndags. Bilen, som Megan sad på bagsædet af, kolliderede med en motorcykel, hvilket omgående førte til døden for den 16-årige. Alt så ud som en tragisk bilulykke, men da politiet så nærmere på situationen, opdagede de, at noget så forkert ud. De andre i bilen overlevede, og Megans skader kan ikke være forårsaget af ulykken. Nogen havde dræbt hende inden. 

I denne uge skulle 16-årige Megan Bannister fra England til skriftlige eksamener i skolen. Hendes mål var at blive jordemoder, men søndagens frygtelige bilulykke satte en stopper for hende og hendes planer. 

Søndag morgen blev politiet alarmeret om en alvorlig trafikulykke i engelske Enderby. På stedet fandt de 16-årige Megan død på bagsædet af en Open, som var kollideret med en motorcykel. De pårørende og offentligheden fik at vide, at den 16-årige var blevet dræbt ved ulykken, men hurtigt opdagede politiet, at noget ikke stemte. 

Mændene på forsæderne havde overlevet uden alvorlige skader, og retsmedicinerens undersøgelse viste, at Megans skader ikke kunne være kommet fra bilulykken. Det rapporterer BBC.

Ganske snart kunne man konstatere, at Megan var blevet myrdet inden ulykken. Kollisionen var formentlig et uheld, som indtraf, da de to unge mænd skulle skille sig af med liget, eller også var den planlagt for at kamouflere mordet på Megan.

To mænd på 27 og 28 år er nu anholdt mistænkt for uagtsomt manddrab, rapporterer BBC.

Ifølge avisen The Sun har Megans venner fortalt, at den 16-årige pige skulle på date aftenen inden sin død. 

16-årige Megans liv sluttede alt for tidligt. Del gerne dette for at gøre andre opmærksomme på at tale med teenagtere om at passe på med at følge med folk, de ikke kender.