17-årig ønsker at tage halvnøgen på date – mormorens reaktion er genial!

Vi kan hurtigt blive enige om, at tiderne forandrer sig. Man ifører sig det tøj, man nu har lyst til, hvilket er en god ting, så længe tøjet ikke bærer stødende budskaber eller symboler. Gennemsigtigt tøj er heller ikke et sjældent syn i dag, det er faktisk blevet yderst populært.

Yngre mennesker kan ofte synes, at den ældre generation har svært ved at acceptere nye modetendenser og tilpasse sig tiderne, og det er sikkert rigtigt, til en hvis grad. Men denne mormor? Hun virker til, at hun har forstået det, og det er helt fantastisk.

Mormoren mener, at barnebarnet er iført noget upassende tøj, men pigen er ligeglad. Mormorens reaktion? Gør dig klar til et rigtig godt grin!

Mormoren teenage-barnebarn har brugt flere timer på at gøre sig klar til sin date, og kommer ned ad trappen. Hun har valgt at tage en gennemsigtig bluse på, men har ikke taget andet på indenunder.

Mormor kigger chokeret på hende. “Du vover at gå ud sådan der!”, siger hun til pigen.

“Slap af, mormor”. Det er 2017, det er helt okay at vise rosenknopperne en lille smule…”, hvorefter pigen forlader huset.

Den næste dag kommer barnebarnet igen ned ad trappen, men får et chok, da hun ser, at mormoren sidder i sin lænestol uden tøj på overkroppen. Pigen dør næsten af flovhed over synet, og forklarer sin mormor, at hun har inviteret nogle venner på besøg, og beder mormoren om at tage tøj på, så vennerne ikke skal skamme sig.

“Rolig nu, skat”, siger mormor. “Hvis du kan vise dine rosenknopper, så kan jeg vel også vise mine hængekrukker”.

Denne mormor leverer det perfekte comeback, og man kan ikke lade være med at bryde ud i et stort grin efter at have læst denne lille historie. Enig? Så del historien med dine venner, så de også får lidt at grine af i dag.