4-årig gik på toilettet på McDonalds – minutter senere løber hun skrigende ud

Da Nicoles 4-årige datter Kaya spurgte, om hun selv måtte gå på toilettet på McDonalds, svarede moderen ja. Det er jo dejligt med et barn, som udvikler sig, er selvstændigt og kan klare flere og flere ting på egen hånd. Men moderen havde ingen idé om, hvad der ventede på toilettet.

4-årige Kaya syntes, hun var stor nok til at gå på toilettet på McDonalds uden mor Nicoles hjælp. Moderen gav hende lov og ventede ude i restauranten imens, men det kom hun til at fortryde.

Lige inden Kaya gik på toilettet, kom to teenagepiger ud derfra, fnisende. Nicole tænkte ikke over det, men da hun hørte datteren skrige, vidste hun med det samme, at noget var helt galt.


Screenshot / Metro

De to piger, som havde været på toilettet inden Kaya, havde placeret superlim på hele toiletsædet, hvilket gjorde, at Kaya måtte slide sig løs, så hun rev huden af, det skriver nyhedsmediet littlethings.

Nicole fortæller, at personalet på McDonalds fortjener stor ros, fordi de håndterede situationen eksemplarisk. De reagerede hurtigt og trøstede Kaya, så hun hurtigt blev glad igen. Samtidig ledte politiet imens febrilsk efter de to piger i alderen 16-18 år, som mistænkes for den modbydelige spøg.

For at undgå, at andre skal udsættes for en lignende væmmelighed, gik Nicole hjem og delte hændelsen på sin Facebook-side, så andre forældre kan blive opmærksomme på offentlige toiletter – også selvom det ganske vist kun sker sjældent, at noget er galt. Godt tænkt, Nicole!

Se hele videoindslaget på Metro.

Del gerne, hvis du vil tippe andre om at være opmærksomme på offentlige toiletter.