84-årig mand stopper butikstyv – nu hyldes videoen verden over

Selvom man er kommet op i alderen, kan man stadig være frisk og frejdig. Det er Raúl Muñoz et glimerende eksempel på.

Da han var på indkøbstur i et stormagasin sammen med sin kone, blev han en afgørende faktor for, at man fik stoppet en butikstyv, som kom susende gennem centeret for at slippe væk.

Måden, som Raúl stoppede butikstyven på bliver nu hyldet af hele nettet, fordi han brugte hele sin aldrende krop til at nedlægge tyven med, skriver BT.

Da Raúl Muñoz var på shoppingtur med sin kone, opdagede han pludselig, at en mand kom farende gennem stormagasinet direkte med kurs mod ham og konen.

Den 84-årige herre tænkte med det samme, at det måtte være en butikstyv, og derfor tog han på et splitsekund sagen i egen hånd.

Efter et par raske skridt i tyvens retning, kastede hans sig imod ham med benet først, og sendte tyven til tælling med noget, der kan betegnes som et spark lige i maveregionen.

Hverdagshelten Raúl fik dog selv en hjernerystelse, men er efter oplysningerne ved godt mod. Han er dog ked af, at konen blev sur over, at han udsatte sig selv for fare, skriver BT

– Hun talte ikke til mig i timevis, siger Raúl Muñoz til ABC News.

Herunder kan du se videoen, som nu bliver delt overalt på nettet.

Selvom man har nogle år på bagen, kan man stadig være en helt! Del gerne artiklen for at hylde 84-årige Raúl for sit modige stunt i stormagasinet!