9-årig stiller sig lige foran dommerne – se når hun vender sig og gør alle rundtossede

Da 9-årige Artyon og Paige skulle indtage America’s Got Talent-scenen igen, holdt publikum vejret.

Den skønne duo fra Californien havde nemlig allerede charmeret seerne og dommerne med et funky danseshow til sangen “Barbie Girl”. 

Men denne gang tog de til 80’erne og valgte en klassiker fra filmen “Footloose” – og det blev en mageløs forestilling. 

Paige satte showet i gang ved at danse løs på dommernes bord – lige foran en chokeret Simon Cowell. På scenen gjorde Artyon en magisk entré ved at glide ud på knæene, mens ild blev skudt op bag ham. Allerede her forstår jeg, at dette er på vej til at blive en klassiker, næsten på Oscar-niveau, fra disse herlige 9-årige supertalenter. 

Med sig på scenen har de flere baggrundsdansere, som også er klædt i 80’er-stil. Samtidig fremkalder discokuglen i loftet og neonlyset hele 80’er-stemningen. 

Glemte jeg at sige, at de har oppustelige delfiner med på scenen? Tja, det er en fed detalje – men det er alligevel dansen, der er i fokus her. Jeg mener, se bare på koreagrafien! Og børnenes fantastiske scenenærvær!

De er jo allerede proffer.

dance
© Youtube

De stråler virkelig på scenen, når de viser deres avancerede og utrolige dansetrin. Det er imponerende, at to så unge, talentfulde dansere kan udføre en så avanceret koreografi. Jeg har i hvert fald aldrig set noget lignende!

Og det vigtigste? De virker virkelig til at more sig på scenen. Præcis som publikum. Under dansen høster de masser af applaus og jubel.

dance2
© Youtube

Til sidst kommer der masser af konfetti op overalt på scenen, og da det magiske show er ovre, springer både publikum og dommere op fra stolene i en lang og rungende klapsalve.

dance3
© Youtube

De har virkelig talent! Jeg håber, at verden får set meget til disse talentfulde børn lang tid fremover, for sikke et show de byder på!

dance4
© Youtube

Se bare:

Fantastisk! Del, hvis de også fik dig til at vippe med fødderne! Sikke et show.