Bilulykken forandrede deres liv – nu har bruden en vigtig meddelelse til alle

Anna Claire og James “Jimbo” Waldrop har været et par lige siden, de gik i sjette klasse. Da de begge gik på Delta State University i Cleveland, USA, blev de forlovet med hinanden, og bylluppet blev planlagt til præcis et år senere. Men det skulle slet ikke blive, som de havde forestillet sig.

Deres liv skulle vendes op og ned på blot få sekunder.

Det var Valentinsdag forrige år. Anna Claire og James havde været til en fest i hjembyen og skulle til at køre hjem, da det skrækkelige skete.

Deres liv blev forandret for altid – fordi en person i beruset tilstand besluttede sig for at køre bil.

Spritbilisten kørte sin bil ind i Anna Claire og James bil. James blev kastet ud gennem soltaget og slap fra ulykken med mindre skader, men Anna Claire havde ikke samme held.

Bilen rullede flere gange rundt og landede på taget. Anna Claire sad stadig i sædet med sikkerhedsselen på, men hun blev alvorligt kvæstet i ulykken.

Hun brækkede nakken og blev lam, i en alder af bare 24 år.

Hun havde en lang vej tilbage til livet igen, men brylluppet blev en motivation for hende. Hun nægtede at flytte datoen på grund af ulykken.

James var også tvunget til at gennemgå en ændring i livet, for han var nu tvunget til at lære at tage hånd om sin kommende hustru og hjælpe hende i hverdagen. Men han tvivlede aldrig på giftemålet – Anna Claire var kvinden i hans liv.

Den store dag kom endelig, og James kunne ikke tro sine egne øjne, da han så, hvor smuk hans brud var.

“Da jeg så hende i bryllupskjolen, var det en million gange bedre, end jeg havde forventet mig. Jeg kunne ikke tro det. Det var sådan en velsignelse,” fortæller han.

Parret har delt bryllupsvideoen på Facebook og vil gerne have, at så mange som muligt skal høre deres historie. Anna Claire håber, at det kan få flere personer til at forstå, hvorfor det er så farligt at køre spritkørsel.

Den berusede fører tog så meget fra hende – og hun kommer til at sidde i rullestol resten af livet på grund af én persons idiotiske beslutning den aften. Samtidig siger hun også, at kærligheden fra hendes mand overvinder alt.

Jeg er glad for, at Anna Claire overlevede og fik sit drømmebryllup. Nu deler jeg hendes historie og håber, at den kan få nogen til at fravælge bilen, når de har drukket alkohol!

Herunder kan du se deres fantastiske bryllupsvideo.