Butiksejeren giver hjælpsom teenager et job – så afsløres den mørke hemmelighed

Marsha Taylor ejer og driver en butik i det østlige Dallas.

For to år siden kunne hun ikke lade være med at opdage et specielt lys, som kom ind i butikken ude fra gaden

Snart indså Marsha, at det blålige lys ude på torvet kom fra en ensom teenagers computerskærm.

“Jeg kunne se, hvordan det lyste derude på torvet og at det kom fra en computer,” mindes Marsha, som reagerede hurtigt, da hun så drengen sidde derude.

“Jeg indså, at den her ensomme fyr formodentlig ikke havde noget sted at tage hen.”

Drengen hedder Anthony. Da Marsha spurgte, hvor han boede, svarede Anthony kort, at han boede sammen med sin mormor. Han havde fundet computeren i en container og gjort den i stand på helt egen hånd, forklarede Anthony.

Marsha havde en fornemmelse af, at teenagedrengen ikke fortalte hele sandheden.

Fox News

Som dagene gik blev Anthony endda til en kendt figur i nabolaget, eftersom han altid stillede op for at hjælpe med ting og var meget venlig.

Han hjalp eksempelvis fremmede med at flytte, ligesom han også hoppede ind og arbejdede med at rengøre i Marshas butik.

Fox News

Trods Anthonys engagement var der noget, som fortsat virkede forkert for Marsha, når hun kiggede på teenagedrengen.

Til slut lykkedes det for Marsha og en lokal forfatter, Colleen Hoover, at bryde igennem Anthonys skal og få ham til at fortælle om sin mørke fortid.

Det viste sig, at Anthony var blevet forladt af sin mor, da han kun var 15 år gammel. Han blev hjemløs, men prøvede stadig at tage sin gymnasieeksamen. Desværre lykkedes han ikke med det, fordi situationen var for uholdbar.

Nu er der gået 2 år siden Marsha mødte Anthony, men hun og lokalsamfundet har truffet en række foranstaltninger for at forsøge at forandre drengens liv.

GoFundMe

De arbejdede utrætteligt for at Anthony skulle få et personnummer, altså et ID-kort, noget som var svært uden et fødselsbevis eller sygeforsikringskort.

Nu er han også blevet indskrevet i et uddannelsesprogram, som skal hjælpe ham med endelig at få sin eksamen. Samtidig har lokalsamfundet også samlet 480.000 kroner ind for at hjælpe Anthony med at komme på rette fod.

Det er, hvad jeg kalder opbakning!

Man bliver helt varm i hjertet af at se, hvordan tusindvis af fremmede kan stille op for en dreng som Anthony.

At han desuden lader til at være en god fyr, gør ikke sagen dårligerre – synes godt om, hvis du vil ønske Anthony al held og lykke i fremtiden!