De synger Prince-sangen ”Kiss” i metroen, når en mand pludselig dukker op, og får alle til at juble.

I torsdags i sidste uge fik vi den tragiske om, at det store musikalske talent Prince var død. Mange har sat stor pris på Princes musik, og det han har gjort for musikhistorien. Disse to piger stoppede for nyligt op, blot nogle dage før den populære musiker blev fundet død i sit hjem, på en metro i Frankfurt og Tyskland, og begyndte spontant at synge Prince-sangen ”Kiss”. Pigerne hedder Anne Gunder og Heidi Joubert, og var på vej tilbage til deres hotel, efter at have været til en musikmesse, skriver TV2. De var i godt humør, og bestemte sig for at jamme lidt i metroen. Pludseligt, ud af det blå, begyndte en anden passager i metroen at synge med på sangen. Han får hele metroen til at juble.

Sammen skaber de tre et musikalsk øjeblik, der er blevet set millioner af gange verden over, på både Facebook og YouTube.

Heidi afviser, at det hele var planlagt, og siger, at manden sad lige ved siden af dem, og valgte spontant at synge sammen med den. Uanset hvad er det et smukt klip og en unik hyldest til Prince.

Kunne du lide klippet? Så synes godt om Newsner på Facebook for at se flere af disse.