Den hvide hjort passer på sin nyfødte kalv. Men se nu hvor den store overraskelse dukker op.

Et barns fødsel er i sandhed et af livets store øjeblikke. Dette lille mirakel er noget, en mor eller far aldrig glemmer, uanset om det dyr eller mennesker.

Dette klip har i løbet af den sidste tid blev delt på de sociale medier, hvilket er nemt at forstå. Klippet viser, hvordan en hjortemor passer på sin lille nyfødte, brune kalv, og giver det alt den kærlighed, som en nyfødt har brug for.

Dette er naturligvis helt fantastisk at være vidne til. Men det der sker lidt inde i klippet, er om muligt endnu mere utroligt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Den lille brune halv er denne hjortefamilies nyeste tilføjelse, og den får masser af kærlighed fra sin mor. Men selvom dette er smukt, så venter den næste overraskelse rundt om hjørnet, nemlig kalvens tvilling!

Du bør derudover bemærke farven på tvillingens pels – det kan godt være, at de er tvillinger, men den ene kommer til at skille sig ud. Når man ser klippet bliver man endnu en gang forundret over, hvor fantastisk smuk verden egentlig er.

Se selv i afspilleren nedenfor – det fantastiske begynder omkring 8:10 inde i klippet.

 

 
 
 
 

Var det ikke smukt og en fantastisk stor overraskelse? Du må hjertens gerne dele klippet med dine venner på Facebook, så alle kan få mulighed for at se dette smukke klip!

Udgivet af Dyrebibelen. Følg os på Facebook.