Drengen bliver mobbet af større dreng foran hele skolen – men se nu når han tager sin hævn

Mobning er noget at det værste, jeg ved, og selvom jeg selv undgik at blive ramt af det som barn, kender jeg mange, der var udsat for det. 

For nogle var det hverdag at blive hånet, kaldt øgenavne og holdt udenfor, og når jeg tænker tilbage, kunne jeg nok have været bedre til at sige fra, når jeg så, hvor onde nogle børn var.

Men skrækken for selv at blive mobbet gjorde, at jeg oftest bare så den anden vej. 

I denne video kommer du til at se en dreng blive mobbet. Han er ikke så høj, næsten to hoveder lavere end mobberen. De går på skolegangen, og der er mindst 30 elever omkring dem, som ser, hvad der sker, skriver Nyheter24.

Drengen, der bliver mobbet, forsøger at ignorere, hvad der sker, men da mobberen forsøger at slå ham, får han nok. 

Mobberen vidste nok ikke, at han var gået løs på den helt forkerte dreng – en rigtig stor fejl. 

Denne 26 sekunder lange video, som menes at være filmet i USA, har fået næsten 100 000 visninger, siden den blev lagt på Youtube i fredags, men det er stadig uklart, hvor den helt præcist finder sted, skriver Daily Mail

Trods størrelsesforskellen sender han mobberen i gulvet på få sekunder. Man hører tydeligt de andre elevers overraskelse, og der går nærmest et sus gennem gangen. 

Mobning og vold er aldrig i orden, og lærere burde være mere opmærksomme på den mobning, der foregår både i skolen og på sociale medier. DEL hvis du er enig!