Drengen byggede instrument af gamle afløbsrør – hør her hvor sjovt det lyder

Jeg elsker unge mennesker, der har kreativiteten og modet til at finde på noget helt nyt, selvom folk måske griner af dem. 

Der er noget utroligt inspirerende ved at opleve kreative sjæle, der tør tænke ud af boksen og skabe noget helt nyt. Som for eksempel denne unge dreng. 

Han har bygget sit helt eget instrument ved at samle gamle pvc-rør, som han slår på med gummi-spatler. Og resultatet? Det er helt utroligt. 

Den unge dreng hedder Kent Jenkins. Han er kendt under kunstnernavnet Snubby J, som han også bruger på Youtube, hvor mere end en kvart million mennesker følger ham og hans helt særlige instrument. 

Snubby J er kendt for at lægge videoer på Youtube, hvor han med sit ret specielle instrument giver sit bud på alt fra film-sange til klassiske kompositioner. I videoen herunder er det netop den klassiske musik, der kommer under behandling. 

På sine rør spiller Snubby J både Mozart, Beethoven og flere andre store komponister. Og en ting er, at det lyder helt fantastisk – men noget helt andet er at opleve Snubby J’s spilleglæde. Det er helt tydeligt, at vi har at gøre med en ung mand, som virkelig bare har det sjovt med det, han laver. 

Hatten af for din kreativitet og din livsglæde, Snubby J.

Nyd selv det fantastiske instrument lige her: 

Det her er et af de mest kreative og talentfulde mennesker, jeg nogensinde har set. Du må meget gerne dele dette med dine venner på Facebook, så de også kan få glæde af dette skønne, inspirerende menneske.