Drengen får en stikkende følelse i halsen – så chokeres lægen af opdagelsen på røntgenbilledet

Som forælder plejer jeg altid at minde mine børn om at være lidt ekstra forsigtige om sommeren.

Dels fordi det bliver varmere, og det derfor er vigtigt at drikke meget vand, at de skal have solcreme på, ikke lege for langt ude i vandet og altid skal have sko på, når de går i skoven. 

Men en ting, jeg aldrig havde tænkt på, før jeg hørte moren Nadias historie, var, at grillredskaber kan være farlige.

Det var en herlig sommerdag, da Nadia og hendes familie forberedte en grillfest i haven. 

Alle så frem til at spise saftige burgere fra grillen – særligt drengen Anthony, der som den første fik en af de nystegte burgere.

Billedkilde: Youtube/CBS

Men i samme øjeblik, som han slugte den første bid, blev glæden i hans ansigt skiftet ud med skræk. 

Anthony fortalte sin mor, at han kunne mærke noget, der kradsede i halsen, nærmest som en nål. Nadia blev sprækslagen og skyndte sig at tage Anthony med på sygehuset, så han kunne blive røntgenfotograferet. Der opdagede lægerne noget, der fik dem til at handle med det samme. 

Billedkilde: Youtube/CBS

Det spidse, Anthony kunne mærke, vidste sig at være ståltråd fra den slidte grillbørste, familien brugte til at rengøre grillen med. 

Den var gammel, og slitagen havde gjort, at et af de små strå var faldet af og var havnet i den bøf, Anthony tog en bid af.

Billedkilde: Youtube/CBS

Lægerne indså, at Anthony måtte have fjernet den kirurgisk, fordi den sad for langt nede i svælget. 

Operationen gik hurtigt, let og uden komplikationer – til familiens store lettelse.

Billedkilde: Youtube/CBS

Alligevel fik Anthony en infektion af den bakteriefyldte børste, men det viste sig ikke at være så alvorligt, og han kunne nyde resten af sommeren.

Billedkilde: Youtube/CBS

Det her var virkelig en tankevækker for mig, som jeg kommer til at huske på resten af sommeren og livet for mine og andres børns skyld. 

I videoen herunder kan du selv høre Nadia fortælle om hændelsen, som jog en skræk i livet på hende og hendes søn Anthony.

Det her er virkelig noget, vi alle bør huske på i fremtiden. Del meget gerne denne artikel, så vi kan gøre flere bevidste om farerne ved gamle grillbørster.