Drengen har ikke lyst til at leve på grund af rygsmerter – se den utrolige forvandling 10 dage efter kiropraktorbesøget

Muntathar Altaii fra USA var blot 17 år gammel, da han kom alvorligt til skade med ryggen. Dette skete, da han skulle trække en trærod op, hvilket resulterede i, at han fik så store rygsmerter, at han ikke kunne stå oprejst og mistede al følelse i sit højre ben.

Lægerne diagnosticeret ham til at være pukkelrygget, og smerterne var så ulidelige, at 17-årige Muntathar fortalte sin far, at han ikke ønskede at leve længere.

Ulykkelige og desperate forsøgte de at finde en behandling, kun med det håb om at kunne lindre smerten. Efter et stykke tid fandt de en klinik i Australien. De tog chancen, og valgte at tage den lange rejse til den anden side af jorden.

Alle de behandlinger, han havde gennemført i USA, var mislykkedes – og denne rejse var Muntathars eneste chance for smertelindring og helbredelse.

I denne video følger vi Muntathars utrolige rejse. Fra den frygtelige smerte han gennemgår, og til at han bliver helt rask – på blot 10 dage. Det er utroligt.

Jeg er virkelig glad for, at Muntathar blev helbredt, for rygsmerter kan være noget så grusomt – del artiklen, hvis du er enig!