Dyrplagere skød Tusse med luftgevær – 10 gange

Katten Tusse kom hjem efter at have været væk i en hel uge. Han vaklede ind med hovedet på skrå. Da familien så nærmere på ham, indså de, at han var hårdt såret. Det skriver Sundsvalls Tidning.

Nogen havde skudt ham i hovedet med et luftgevær – 10 gange. 

Jeg bliver så rasende, når jeg læser det her.

Tusses familie bor i en lille by udenfor svenske Sundsvall, og de har haft deres elskede kat i halvandet år. Han plejede at være ude på egen hånd, men kom altid hjem efter højst et døgn. 

Men denne gang kom han ikke hjem. Dagene gik, og familien meldte ham savnet via et dyreinternats Facebook-side – uden held. 

Han havde været væk i en uge, da han pludselig dukkede op i onsdags. Familien kunne straks se, at noget var helt galt. 

“Det var tydeligt, at han var påvirket. Han gik helt skævt med hovedet og slingrede og vaklede lidt,” siger hans ejer Jennie Norlén til Aftonbladet.

Familien kørte Tusse til et dyrehospital, hvor det blev konstateret, at katten var blevet skudt med et luftgevær eller en luftpistol. Ti gange!

Den stakkels kat stod ikke til at redde, og med Jennie og hendes to sønner Liam og Kevin ved sin side blev Tusse aflivet. 

“Vi er meget chokeret. Det har været ret turbulent for hele familien,” siger Jennie. 

Det er uklart, hvad der er sket. Alle skud er koncentreret omkring hovedet og halsen, men en kat, som bliver skudt, vil jo springe væk. Det er altså muligt, at nogen har holdt Tusse nede og skudt ham. 

Argh, jeg gyser ved tanken om dette! Hjælp med at dele denne artikel for at gøre opmærksom på, at sådan noget svineri ALDRIG er ok! 

Hvil i fred, lille Tusse.