Efterladt puddel får en makeover, som gør mig varm om hjertet

For nogle år siden besøgte et par dyrevenner et dyreinternat i Tokyo.

De var blevet tilkaldt for at hjælpe en stor hund, som var blevet efterladt af sine ejere og smidt ud på gaden.

Hundevennerne blev helt målløse, da de så hunden Gintas forfatning.

Pelsen var så tilgroet, at det var umuligt at se hundens ansigtstræk og kroppen. Hans usoignerede og beskidte pels var blevet forvandlet til dreadlocks, som havde viklet sig omkring hans krop og bagben. Pelsen var så grov som et stift tæppe.

Ingen var klar over, hvor længe hunden havde gået rundt på denne måde. Det kunne være måneder eller måske år.

Det var meget svært at tro på, at Ginta faktisk var en stor puddel.

Fotokilde: Youtube

Hunden, som nu hedder Ginta (hvilket betyder “sølv-drengen”), var tydeligvis blevet forsømt af sine tidligere ejere, og var i en meget dårlig forfatning.

At et dyr skal betale prisen for en ejers uvidenhed og uansvarlighed er ganske enkelt uacceptabelt og utilgiveligt.

Men der findes heldigvis modpoler, som var villige til at hjælpe Ginta.

Fotokilde: Youtube

Ginta var til at starte med lidt bange for at møde nye mennesker, men snart sneg han sig frem til alle og begyndte at hilse nysgerrigt.

Selv om han var blevet mishandlet og efterladt, virkede det til, at dette ikke havde påvirket hans livlige og venlige humør. Han fandt hurtigt ud af, at man bare ville hjælpe ham.

Fotokilde: Youtube

Da hunden havde fundet sig til rette og blevet rolig, skulle den barberes.

Dyrevennerne brugte en elektrisk barbermaskine, og begyndte med pelsen omkring ansigtet. Man var tvunget til at grave forsigtigt ind i den sammenfiltrede pels, så man kunne opnå det optimale resultat.

Fotokilde: Youtube

Man var forbavset over, hvor meget pels man egentlig var nødt til at fjerne. Men som du kan se på billedet ovenfor, begyndte dele af halsen at blive synlig efter et stykke tid.

Fotokilde: Youtube

Men det tog sin tid at barbere hunden. Der var også rigtig meget grus og snavs i pelsen, hvilket kun gjorde arbejdet mere besværligt.

Fotokilde: Youtube

Og snart var forvandlingen en realitet! I klippet nedenfor kan du se, hvordan hunden kom til at se ud efter sin barbering 🙂

Mange tak til alle dyreelskere, som tager sig af udsatte hunde. Vi håber, at Ginta finder en kærlig familie, hvilket han i den grad fortjener! Du må meget gerne dele Gintas historie med dine venner på Facebook, hvis du er enig!