Faderens gulerødder er sporløst forsvundet – så vender han sig om og ser sønnens mesterværk

Når det kommer til fantasi, er børn nogle af de bedste. Hvad enten det handler om at synge, finde på nye lege – eller skabe kunst.

Denne far skulle til at lave mad, da han indså, at én ingrediens var borte.

Så fik han øje på sin 3-årige søn, som var i fuld gang med at skabe noget, som fik faderen til at grine højlydt.

Kunstinstallationer er ikke altid de letteste at forstå. Men kobler du kunsten sammen med et barn, kan resultatet ikke blive andet end ren lykke.

Da faderen havde skrællet gulerødder, forlod han køkkenet og kom tilbage nogle minutter senere. Men gulerødderne var der ikke længere.

Foto: Google

Faderen Samson syntes, det var underligt, at nogen havde fjernet gulerødderne. Men så fik han øje på sin søn, der stod med et stort smil, og pludselig var mysteriet løst.

Foto: Facebook/Samson Olive

Sønnen Osi var blevet en rigtig kunstner.

I køkkenet lå gulerødderne nu på hvert et håndtag til hver en låge – og far Samson kunne ikke lade være med at grine.

Foto: Facebook/Samson Olive

Det er uklart, hvor Osis fik sin inspiration fra, men han sagde, at det gjorde ham glad at lave kunst med fars gulerødder.

– Han er en sjov 3-årig med stor fantasi og megen kreativitet. Han gør altid sjove ting, som gør, at vi må holde os på tæerne, siger Samson til Metro.

Foto: Facebook/Samson Olive

Osis kusine lagde billederne på Twitter og hurtigt blev de delt af titusindvis af mennesker, som elskede den lille drengs kreativitet.

Det er svært ikke at blive imponeret af Osis projekt med at sætte gulerødderne op på denne måde. Måske er det den næste store kunstner, vi lige har fået at se lave sin første kunstinstallation?

Bildkälla: Facebook/Samson Olive

Del gerne den her nuttede og herlige drengs mesterværk i køkkenet, hvis du også elskede det! Vi skal jo huske at hylde vores børn for deres kreative sider.