Farmor chokeres når de giver hende en ukendt baby, se nu når sønnen afslører hemmelig identitet

Alt var som sædvanligt, da Eva gik og gjorde rent i huset om søndagen, men hun var helt uforberedt på, at hun snart ville få sit livs oveerraskelse.

Pludselig hørte Eva nogle bestemte bank på hoveddøren. Hun ventede ikke besøg, men gik alligevel hen for at åbne.

I døråbningen stod hendes søn og svigerdatter, som var rejste fra Hawaii. Sønnen Donny og kæresten Miranda har boet på øgruppen siden 2008, men besluttede sig for at komme forbi en tur.

Grunden til det uanmeldte besøg? Tja, Donny og Miranda kom ikke tomhændede…

Eva vidste ingenting om besøget, men snart skulle hun opdage, at hun ikke bare var blevet farmor, hun skulle også møde sit adopterede barnebarn for første gang.

Det viste sig, at Miranda og Donny for nyligt havde adopteret en lille pige ved navn Melissa Faith. Forældrene begyndte adoptionsprocessen i oktober 2015 og et år senere fik Lily, som datteren kaldes, lov at komme hjem til sine nye og kærlige forældre.

“Vi valgte ikke at fortælle noget til vores familier, da det hele var ganske usikkert til at begynde med,” siger Miranda til WTHR News og fortsætter:

“Vi ville beskytte os selv, men også vores slægtninge. Da Lily endelig blev vores datter, besluttede vi os for, at det var et for stort skridt at meddele nyheden via telefon.”

I 10 dage skjulte Donny og Miranda deres lille, store hemmelighed, inden de fløj fra Hawaii til Indiana for at levere nyheden.

Og se nu på farmors reaktion, da hun forstår, hvad det er for en baby, som placeres i hendes arme…

Del gerne dette fantastiske øjeblik videre til dine venner på Facebook, hvis du også blev rørt og glad af at se dette!