Gruppen står blikstille i kirken – se nu når de begynder at synge juleklassikeren fra 1700-tallet

Vokalgruppen Pentatonix har fascineret og begejstret millioner af mennesker verden over.

Gruppen begyndte som en gruppe af venner, der kunne lide at synge, og snart stiftede de en vokalgruppe, som hurtigt blev kendt for at være ekstremt dygtig. De fem medlemmer af Pentatonix er især blevet populære på kun at benytte sangstemmerne til at skabe deres fantastiske musik. Der er altså ingen instrumenter med – selvom det til tider kan lyde sådan.

Med millioner af solgte plader, turnéer for fulde huse og millioner af visninger på internettet, er det gået stærkt for de fem dygtige vokalister. Og nu har gruppen givet sig i kast med en af de mest velkendte juleklassikere, der nogensinde er blevet produceret.

De fleste af os kender til sangen “Joy to the World”, som har aner tilbage til 1700-tallet. Sangen er blevet fortolket af kendte artister som Mariah Carey og Whitney Houston.

Pentatonix gør det dog på deres helt egen måde. I en tom kirke stiller de op, og man kan fornemme, at noget specielt vil ske. Vent bare, til du hører de første toner. Gåsehud! Jeg vover at påstå, at dette er en af de bedste julesange, jeg har hørt i år.

Lyt selv i videoen herunder:

Det her gav mig virkelig den julefølelse, jeg elsker. Du må gerne dele sangen for at sprede lidt julestemning til alle du kender. Det er jeg sikker på, at folk vil værdsætte i denne tid!