Han er bange for tyve og sætter et skjult kamera op – så fanger han sin egen søn på fersk gerning

Børn er vidunderlige. De forylder virkelig livet med deres naive livssyn og livlige fantasi, hvilket klippet nederst i artiklen er et eksempel på.

Som den ansvarsfulde far, Cody er, installerede han et overvågningskamera i familiens stue, da han var nervøs for eventuelle tyveknægte i nabolaget.

En morgen havde han en følelse af, at noget var sket i stuen. Han vidste ikke helt hvad, men følte sig tvunget til at se videomaterialet igennem, som overvågninskameraet havde fanget i løbet af natten.

Da så han sin 6-årige søn Dylan.

Familien Wray fra Florida, USA, har to nydelige drenge. De har aldrig været ustyrlige og altid fulgt reglerne, som deres forældre har lavet i hjemmet. Men en morgen skulle det vise sig, at deres 6-årige Dylan havde taget chancen for at lave lidt ballade, da resten af familien lå og sov.


Youtube

Far Cody fik et chok, da han så, hvad hans søn havde lavet – midt om natten. På billederne så han, hvordan 6-årige Dylan sprang rundt i stuen og hoppede i møblerne, lavede vejrmøller og balancerede på sofaens armlæn. Han slukker og tænder lyset, og det er præcis som om, han gør alt det, han har fået at vide, man ikke må gøre.

Da Dylans natlige eventyr slutter, opdager han faktisk kameraet og slukker for det.

Først blev far Cody forskrækket, da det næsten virker overnaturligt og en lille smule uhyggeligt. Der gik dog ikke længe, før hans hjerte smeltede, og han brød ud i en høj latter over sin dejlige søn, som er fuld af energi, mildest talt.

Cody konfronterede Dylan med videoen, hvortil han fik et kort svar.

“Jeg har jo sagt, at jeg nogle gange står op midt om natten,” svarede drengen med et smil.

pojken1
Youtube

Den lille charmetrolds natlige eventyr har siden spredt sig som en løbeild på nettet. Far Cody syntes nemlig, at det var så sjovt og mærkværdigt, at han delte videoen på Facebook.

Det fik mange forældre til med glæde at konstatere, at de ikke længere var ene om, at deres små spirrevipper finder på sjove ting i hjemmet.

Du kan se videoklippet herunder:

Det her er en fantastisk påmindelse om, hvor skønne små børn er. Del gerne, hvis du er enig!