Han slæber sig gennem flere hundrede meter tykt mudder, da han ser ørnen kalde efter hjælp

Det lyder som noget taget ud fra en actionfilm, men netop denne situation er sket i virkeligheden.

Naturfotografen, Krzysztof Chomicz, var en dag ude at tage billeder af et smukt vådområde i Polen. Men netop da han skulle til at tage et par billeder, bemærkede han, at der var noget der bevægede sig i det fjerne.

Da han zoomede ind, så han en sort masse – men han kunne ikke rigtig forstå, hvad det var. Hans hjerte må have banket ekstra kraftigt, da han fandt ud af, hvad der gemte sig i mudderklumpen – det var nemlig en ørn.

Ørnen kæmpede for at komme fri, men de enorme vinger sad fast i mudderet. Krzysztof var lidt usikker på, hvad han skulle gøre, men følte dog med sig selv, at han ikke bare kunne stå og kigge på at Ørnen skulle dø. Rovfuglen lå flere hundrede meter inde i vådområdet, så Krzysztof besluttede sig for at hjælpe den nødstedte fugl.

Eftersom han ikke havde andre muligheder, valgt han at ringe til brandvæsenet for at bede dem om at komme med et meget langt reb. Krzysztof meldte sig frivilligt til at hoppe ud i mudderet i et forsøg på at redde ørnen.

Det var hårdt og energikrævende at kæmpe sig ud til ørnen gennem det tykke mudder, men på en eller anden måde lykkedes det naturfotografen at fange ørnen. Krzysztof såvel som ørnen var udmattede, men ørnen valgte dog at gå til angreb mod sin skytsengel, sandsynligvis fordi den følte sig meget truet og var bange.

Men det lykkedes dog til sidst at redde fuglen, og Krzysztof kæmpede sig tilbage til land, selvom han efterfølgende kollapsede og blev kørt på hospitalet.

Man er overbevist om, at denne smukke ørn er en ung fugl, der var ude på sin første flyvning fra reden. Heldigvis opdagede denne vidunderlige dyreven ørnen, og gjorde alt for at redde den!

Du må hjertens gerne dele dette klip, hvis du vil hylde denne fantastiske mand!