Hunden efterlades til at dø af ejeren – se nøje på øjnene, da han får et varmt bad for første gang

Hunden Nik-Naks højeste ønske her i livet var at blive elsket.

Legetøj og godbidder kan forsøde hverdagen, men det vigtigste er dog at elske og at blive elsket. Da Nik-Naks ejere valgte at efterlade ham hos den lokale dyrlæge, blev medarbejderne chokeret. Ejerne ville aflive den vanrøgtede hund med det samme med den begrundelse, at han var for "besværlig og grim".

Det er svært at tro, at der rent faktisk findes så grusomme mennesker her i verden. Men det vigtigste er dog, at Nik-Nak ikke længere er i deres varetægt.

Et fantastisk team af dyrlæger gav hunden et bad for første gang nogensinde, hvorefter de påbegyndte behandlingen af Nik-Nak. Hunden havde sårskorper i hele ansigtet, og selvom der gik lidt tid, begyndte han så små at få det bedre.

Herefter valgte dyrlægen Kam Nurock at tage Nik-Nak med hjem og blive hans plejemor.

Hun passede på ham og forberedte ham, så han en skønne dag kunne blive adopteret af en kærlig familie.

Men efter et par uger indså Kam, at hun ikke kunne skille sig af med hunden. Hun var faldet pladask for Nik-Nak, og han havde endelig fundet et sted, hvor han følte sig tryg. Derfor valgte Kam at adoptere hunden.

Her nedenfor kan du selv se Nik-Naks utrolige rejse fra vanrøgtet til at blive en lykkelig familiehund.

Du må hjertens gerne dele denne fantastiske video, hvis du også mener, at alle hunde fortjener et hjem, hvor de bliver behandlet med kærlighed og respekt!