Hunden på gaden beder betjenten følge efter den – sekunder senere reddes ejerens liv

Det var en kold, rolig vintermorgen i den amerikanske by Wisconsin, da betjent Jeff Gozalez fik øje på en sort labrador ved navn John Boy.

John Boy løb helt alene rundt i kvarterets gader, men betjenten bemærkede, at det ikke var en herreløs hund. Han lagde også mærke til, at hunden var meget urolig og bekymret. Da Jeff kørte tættere på med sin bil, gøede John Boy febrilsk – og begyndte herefter at løbe med fuld fart hen af vejen.

Betjenten fulgte sin mavefornemmelse, og valgte at køre efter hunden.

Det viste sig, at betjenten havde læst John Boys urolige adfærd helt korrekt, og det var meget heldigt, at han valgte at følge efter hunden. Inden han selv havde tid til at tænke over det, holdt han parkeret i bilen udenfor John Boys hjem. Der, på altanen, så han hundens ejer Krystal. Hun lå bevidstløs over en stol, stadig iført sin pyjamas. Hendes læber var blå som følge af kulden, og Jeff var i første omgang overbevist om, at hun var død.

Men Krystal var ikke død.

Jeff reagerede lynhurtigt, og tog hende med ind i varmen, mens han tilkaldte en ambulance. Den hurtige indsats fra først John Boy og efterfølgende Jeff reddede Krystals liv, som senere fik det bedre på hospitalet.

I videoen nedenfor kan du høre mere om, hvad der skete med Krystal. Og frem for alt, så bliver de to helte, Jeff og John Boy, genforenet i klippet.

Hunde er i sandhed menneskets bedste ven! Det kunne have været gået helt galt, hvis det ikke havde været for John Boy! Del artiklen med dine venner, så vi sammen kan hylde denne fantastiske heltehund!