Ingen forstår hvorfor brudeparret er på sygehuset – peger mod et rum og rører alle til tårer

Lisa og Robert havde besluttet at blive gift – og de planlagde et drømmebryllip med masser af gæster, mad, sang og dans.

Men pludselig valgte de at ændre planerne, og de besluttede i stedet at afholde brylluppet på et sygehus – hvor hendes første dans skulle blive lige så speciel, som hun havde forestillet sig.

Lisa Wilson og Robert Pantoja planlagde et storslået bryllup, hvor de endelig skulle blive mand og kone.

Men en dag mistede bruden pludselig interessen for de storslående planer.

Fotokilde: Youtube/CBS

Hun besluttede, at brylluppet ikke skulle afholdes i det store festlokale, de havde tænkt sig booke, eller have de mange gæster, som de ellers havde forventet at invitere.

I stedet var der noget, der var langt vigtigere for hende, hendes mand og deres familier.

Fotokilde: Youtube/CBS

Lisas far var nemlig alvorligt syg af kræft og var blevet indlagt på sygehuset. Lisa ønskede ikke et bryllup uden sin elskede far. Han var trods alt den person, der havde givet hende hele sin barndom, lært hende at cykle, støttet hende gennem tykt og tyndt og altid været der for hende. Derfor fik Lisa en idé, som skulle løse alt.

– “Jeg kan ikke komme”, sagde han. Men så fortalte jeg ham, at han ikke behøvede at tage nogen steder, fortæller Lisa til CBS.

Fotokilde: Youtube/CBS

Lisa og Robert besluttede at blive gift på det sygehus, hvor hendes far var indlagt.

Hun kunne ikke forestille sig sit bryllup uden ham – og i det rum, hvor hendes far lå, blev parret gift. Derudover fik Lisa og hendes far også den første dans sammen.

Fotokilde: Youtube/CBS

Disse billeder fik tårerne til at trille ned ad mine kinder. Måden, Lisa og hendes far kigger på hinanden, er så kærlig og smuk – og det gør mig evigt gad, at de fik lov til at tilbringe den store dag sammen.

Det her er familiekærlighed, når den er smukkest, og i videoen nedenfor kan de selv se øjeblikket, hvor Lisa og Robert blev gift på sygehuset.

Det her er en utrolig smuk historie. Du må hjertens gerne dele artiklen med dine venner for at hylde Lisa og Roberts hjertevarmende initiativ til hendes syge far.