Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Anamariia fra ‘Balladen om kolonihaven’: Derfor er brylluppet aflyst

I weekenden skulle Anamariia fra ‘Balladen om kolonihaven’ have stået brud, men brylluppet blev aflyst.

I ‘Balladen om kolonihaven’ kunne man opleve, hvordan en flok kolonihaveejere skulle få tingene til at fungere til alles glæde i kolonihaveforeningen Jørgen Bertelsens Minde.

Desværre var der flere konflikter mellem generationer om, hvordan man skal bo i en kolonihaveforening, og i TV 2-programmet kunne man flere gange se, hvordan holdningerne fik frit løb.

Anamariia Joulié var en af kolonihaveejerne, men hun forsøgte at mane til ro, så alle kunne have det godt i deres eget hjem.

På Instagram fortæller Anamariia Joulié nu, at hun skulle have været blevet gift i weekenden, men at brylluppet er blevet aflyst.

– I dag, den 17., skulle jeg have været viet, men i stedet blev jeg viet med mig selv i ubetinget kærlighed, som i et eventyr, og hun levede lykkeligt til sine dages ende, skriver hun på Instagram.

I opslaget kommer hun ikke nærmere ind på beslutningen, men overfor SE OG HØR sætter hun nu ord på den triste besked.

Derfor er brylluppet aflyst

Overfor ugebladet vil hun ikke gå i detaljer, men hun åbner dog op om aflysningen.

– Der er sådan nogle basale ting, der skal være i orden. Og der skal være respekt. Jeg er et ordentligt menneske omkring det, og det forventer jeg også af min partner. Så hvis det ikke er i orden, er det bare no-go. Derfor skal jeg ikke giftes, siger hun til SE OG HØR.

I hendes opslag på Instagram kan man læse, at dagen stadig kom til at rumme meget kærlighed.

Men i stedet for, at det blev en kærlighedsfest mellem to mennesker, så valgte hun at sige ja til sig selv.

Der er ikke længe til, at Anamariia Joulié igen kan ses på skærmen. Sæson 2 af ‘Balladen om kolonihaven’ er bekræfter og kommer til efteråret på TV 2.

Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort.

Nu hjælpes vi ad med at sende varme tanker til Anamariia Joulié og ønske hende alt det bedste fremover.