Shutterstock

Elton John på shoppingtur med sønnerne: Nu har butiksejeren afsløret stjernens ulækre adfærd

Hvis man bliver bedt om at tænke på stjerner, der har inspireret flere generationer, så er det kun ganske få, der dukker op. Sangeren Elton John er en af dem. Men det ser ud til, at nogen ikke genkendte sangeren og først langt senere indså, hvad der var sket.

Elton John var ifølge rapporter i Frankrig og besluttede sig for at shoppe lidt sko. Sangeren gik ind i en butik, der hedder Sugarkikz, og butiksejeren Ryan Sukkar var ikke klar over, hvem musikeren var.

Sangeren var ledsaget af sine to sønner, som begge var på udkig efter sko. Under indkøbene spurgte den berømte ‘Tiny Dancer’-sanger ejeren, om der var et toilet.

Da han fik at vide, at der ikke var noget, besluttede han sig for at tage sagen i egen hånd.

Chokeret og frustreret

Ifølge butiksejeren bad sangeren sin bodyguard om en flaske, der stod ved siden af butikken, og begyndte at tisse i den. Sukkar fortalte også, at Elton John tilsyneladende har et dårligt sigte, eftersom han spildte på gulvet og senere bad sin bodyguard om et håndklæde til at rydde op efter sig.

Butiksejeren fortalte, at han havde været “chokeret og frustreret”, da det skete. Det var første gang i de tre år, han havde drevet sin butik, at sådan noget var sket.

Shutter
Foto: Shutterstock

Da Sukkar ikke vidste, hvem Elton var, spurgte han ham, hvad han arbejdede med. Den berømte sanger svarede blot: “Jeg er Elton John.” Herefter søgte butiksejeren hurtigt på nettet for at finde ud af, hvor stor en stjerne sangeren var!

Han fortalte, at Elton købte to par sneakers til hver af sine sønner og endda tog et billede af ham med sine drenge og deres nye sko! Ryan fortalte, at Elton gav ham hånden, før han forlod butikken.

Hvad tænker du om den her situation? Skriv i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen, så flere kan skrive.