James Price er færdig i Tivolirevyen: Nu afslører han sine fremtidsplaner

Komponist James Price skal ikke længere være en del af Tivolirevyen, men nu afslører han, hvad fremtiden ellers kommer til at byde på.

Det blev i går meldt ud, at Lisbet Dahl og James Price nu er fortid i Tivolirevyen, og det betyder altså, de to må finde på noget andet at lave i fremtiden.

Siden 2023 har de to lavet sommerrevy i Tivoli, men næste år bliver det altså komiker Linda P, der skal stå for løjerne.

– Nu er muligheden opstået for at køre Tivolirevyen videre i et nyt setup med Linda P, der sætter holdet til næste års revy, siger kulturdirektør Frederik Wiedemann i en pressemeddelelse.

Sommer bliver revy-fri

Her er understrege kulturdirektøren ligeledes, at “vi har været glade for at have både James og Lisbet på holdet. De har gjort en kæmpe indsats for revyen.”

Nu kan James Price se frem til sin første sommer i 24 år, hvor han ikke skal lave revy, efter han i 22 sæsoner har lavet Cirkusrevyen.

– Jeg har vidst det i halvanden måned cirka. Jeg vil altid gerne være med, men nu vil Tivoli noget andet med comedy og stand-up, og det har jeg stor respekt for. Jeg synes også, det er spændende, siger James Price til Se og Hør.

James Price
Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

Revyen skal ses

Komponisten slår også fast, at han sagtens kan se sig selv vende tilbage som kapelmester i revyen på et andet tidspunkt, for det er et vilkår i branchen, at man ryger rundt i forskellige engagementer.

Komponisten understreger, at han uden tvivl også selv skal ind og se, hvad Tivoli kan byde på næste sommer, men heldigvis har han lagt andre planer.

Selv siger James Price, at man aldrig kan vide, og at det er svært at spå om fremtiden, men lige nu er han i Italien for at researche til sin nye krimi med hustruen Anette.

Ægteparret researcher

Deres første krimi under titlen ‘Det røgede lig’, der foregår på Bornholm, udkommer nemlig om en måneds tid, og derfor bruger parret en uges tid i Italien for at samle information.

I næste uge rykker hovedpersonen nemlig fra Bornholm til Italien. Bogen er et fælles projekt, som ægteparret har talt om at lave i mange år.

Men dog har James Price tænkt sig at fortsætte med at lave musik og komponere, hvilket jo er det, han er uddannet til ud over, at han laver madprogrammer samt YouTube, så der bliver nok at se til.

Vi ønsker James Price held og lykke med bogen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!