Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Mille Dinesens søn skal starte i skole: Her er hendes tanker om det nye kapitel

Det er en stor ting, når Mille Dinesens søn i august skal starte i skole. Nu sætter hun ord på sine tanker omkring hans skolestart.

August byder landet rundt på en masse nye spændte skoleelever, der skal starte i skole. For manges vedkommende er det et farvel til børnehaven og goddag til en ny spændende oplevelse, når skolelivet banker på.

Her venter nye venner, ny viden og ikke mindst en helt ny hverdag.

En af dem som skal starte i skole er Mille Dinesens søn, og den unge gut glæder sig til at starte.

– Han er meget klar. Han er mega klar. Han glæder sig rigtig meget, lyder det fra Mille Dinesen, når snakken falder på, at Eddie skal starte i skole.

Sådan bliver det for Mille Dinesen at have et skolebarn

Som skuespiller har danskerne set Mille Dinesen i flere forskellige roller. Som den rapkæftede skolelærer Rita, men også i serier som ‘Nynne’, ‘Den som dræber’ og ‘Borgen’. Lige for tiden kan hun ses i TV 2-serien ‘Graverne’.

Derudover har hun gennem karrieren også medvirket i en lang række film.

Men den vigtigste rolle i sit liv fik hun den 17. august 2018. Her kom lille Eddie til verden, og den unge knægt er ikke så lille længere.

Med hans skolestart betyder det, at Mille Dinesen pludselig er en mor med et skolebarn.

– Det går stærkt. Det går meget stærkt. Men det er også dejligt. Jeg er ikke sådan en, der savner alt det der baby-noget. Jeg synes, at det er skønt at have en lille fyr, som man kan tale med og alt muligt, fortæller Mille Dinesen.

Hun ser som mor ikke frem til en bestemt alder.

– Jeg glæder mig egentligt til alle aldre. Jeg tror, det jeg har sagt mest til mig selv, efter jeg er blevet mor er, alt er foranderligt. Heldigvis. Også når der er krise og alt muligt, lyder det med et grin fra skuespilleren.

Nu hjælpes vi ad med at ønske alle landets nye skoleelever held og lykke med den store oplevelse!