Lev radin / Shutterstock.com

Prins Harry nægter at tage Meghan Markle med til Storbritannien: Her er den triste årsag

Prins Harry har delt en trist årsag til, at han ikke vil lade sin hustru komme med tilbage til Storbritannien.

Det skulle have været den helt store forening af Storbritannien og USA, da prins Harry og Meghan Markle blev gift tilbage i 2018, men det har som bekendt været langt fra sandheden.

Harry og Meghan valgte efterfølgende at trække sig fra alle royale pligter, og siden 2020 har de boet i USA.

Herefter er der desværre kommet alt andet end ro på, hvor både udtalelser i en bog og diverse interviews i stedet har skabt store interne kontroverser i den royale familie.

Sidste gang Harry var i Storbritannien, var således helt tilbage i 2022 i forbindelse med dronning Elizabeths begravelse.

Meghan
Meghan Markle og prins Harry. Foto: lev radin / Shutterstock.com

Har ikke givet slip på Storbritannien

Selvom Harry og Meghan har været bosat i USA i fire år sammen med deres to børn, Archie og Lilibet, så har Harry ikke givet helt slip på Storbritannien.

Han er således stadig involveret i forskellige retssager, som han har kørende mod flere britiske medier.

Forståeligt nok har Harry altid haft det svært med pressen efter det, der skete med hans elskede mor, prinsesse Diana.

Derfor har han gjort det til sit vigtigste mål i livet at få ændret kulturen, hvilket er årsagen til kampen mod pressen.

Harry vil selvfølgelig altid have tætte bånd til Storbritannien, men i et nyt interview fortæller han, at han ikke overvejer at flytte tilbage – og at han faktisk nægter at tage Meghan Markle med hjem – og det er der desværre en trist årsag til.

Artiklen fortsætter under billedet…

Meghan
Meghan Markle og Prins Harry. Foto: Pete Hancock / Shutterstock.com

Skræmmende trusler

I et nyt interview med ITV fortæller Harry, at familien har været udsat for flere trusler, og han frygter rent faktisk for sin hustrus liv. Det skriver Vanity Fair.

– Det er stadig farligt, og der skal bare en enkelt aktør til, en person, som læser det her, og som handler ud fra det, de har læst.

– Uanset om det er en kniv eller syre, hvad det end er – og det er ting, der virkelig bekymrer mig. Det er en af grundene til, at jeg ikke tager min kone med tilbage til dette land, fortæller han i interviewet.

Og det er altså ikke bare, fordi Harry er paranoid.

Vanity Fair giver herefter flere skræmmende eksempler på, hvad der har medvirket til Harrys frygt.

Eksempelvis udtalte den tidligere chef for terrorbekæmpelse i Met Police tilbage i 2022, at Meghan havde modtaget flere trusler i løbet af den tid, hun befandt sig i landet.

Tidligere i år blev to nynazister også idømt fængselstraffe, efter de i en podcast opfordrede deres lyttere til at begå vold mod Harry og parrets søn Archie.

Harry
Foto: B. Lenoir / Shutterstock.com

Hvor er det bare forfærdeligt.

Hvad tænker du om Harrys udtalelser? Skriv i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen, så flere kan skrive.