Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Rolf Sørensen jubler: Skal giftes

Cykelkommentatoren er blevet forlovet – og så har han fået lavet en særlig kærlighedserklæring til sin elskede.

Den 29. juni starter årets ‘Tour de France’ op. Igen i år skal Rolf Sørensen og Dennis Ritter kommentere det store løb. Men ikke alt denne sommer kommer til at handle om cykling for 59-årige Rolf Sørensen.

Sommeren kommer i den grad også til at stå i kærlighedens tegn. Han er blevet forlovet med kæresten Mette, og nu venter en bryllup lige om hjørnet. Det fortæller han til Euroman. Her sætter han flere ord på den store kærlighed til Mette og fortæller om den særlige kærlighedserklæring til hende, som han har fået foreviget på sin krop.

Virkelig lykkelig

Den tidligere cykelrytter har fået tatoveret sin kommende bruds navn på sin højre arm. Navnet er sat sammen med fyrtårnet fra Lønstrup, hvor Mette Lyck er fra.

– Den er en kærlighedserklæring til Mette. Efter vi er fundet sammen, kan jeg være mig selv på en måde, jeg ikke har kunnet i 30 år. Jeg slapper af og hviler i mig selv på en helt anden måde end førhen. Særligt vinteren med korte dage og uden cykelløb var svær, inden jeg fandt sammen med Mette. Vi får det bedste frem i hinanden, og jeg er virkelig lykkelig for mit liv sammen med hende, siger Rolf Sørensen til Euroman ifølge B.T.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Rolf Sørensen og Mette skal giftes til august. Parret stod officielt frem som kærester i efteråret.

Tidligere har Rolf Sørensen været gift med Susanne Sørensen. Gennem deres tid sammen fik parret tre børn.

De meddelte, at de skulles skilles i 2020, men de prøvede at kæmpe for forholdet. Det gik dog ikke og de gik efterfølgende helt fra hinanden.

Siden har Rolf Sørensen så fundet kærligheden igen, og snart ringer bryllupsklokkerne for den tidligere cykelrytter.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Rolf Sørensen tillykke med forlovelsen!