Kvinden fandt ni efterladte hvalpe i en køleboks langs vejen

Ni små hundehvalpe blev efterladt indelukket i en køleboks langs vejen, man takket være dyre-elskere og hurtig reaktion, blev de reddet. Denne historie fik heldigvis en lykkelig slutning.

Køletasken stod langs vejen, og var anbragt meget mærkeligt, men så ud til at være i god stand, hvilket fik en kvindelig bilist i Texas, USA, til at køre ind til siden og standse bilen.

Men hun var dog ikke forberedt på, hvad hun så skulle finde i køletasken. Tæt sammenkrøbne lå nu små hundehvalpe, dækket af deres eget urin i den varme Texas-hede.

Valpar
Facebook / L D Rogillio Garrison

Kvinden reagerede øjeblikkeligt, og valgte at ringe til Sulphur Springs animal control department, som straks sendte dyrlæge Karri McCreary til stedet, hvor hvalpene var blevet fundet. 
– Nogen må have stoppet lige efter hvalpene var blevet efterladt, ellers ville de aldrig have overlevet, fortæller Karri McCreary, som også arbejder for den frivillige dyreredningsorganisation Hunt County Pets Alive

Takket være kvindens opkald og Hunt County Pets Alive overlevede hvalpene, og er i dag raske og fulde af liv. Efter en vaccination venter nye familier på, at få lov til at adoptere de små legesyge hvalpe.

Valpar
Facebook / L D Rogillio Garrison

Du må hjertens gerne dele denne historie med dine venner, så vi sammen kan hylde de fantastiske mennesker, som har sørget for, at hvalpene har det godt.