Lægen dør i bilulykke – 1 måned senere hører alle Simon sige 2 ord der går lige i hjertet

Den 11. juni i år forlod den 29-årige læge Brandon Rogers det jordiske liv efter at have været involveret i en bilulykke. Bare uger inden den tragiske ulykke stillede Brandon op i America’s Got Talent. Afsnittet var planlagt til at blive sendt denne sommer. På grund af den hjerteskærende nyhed blev det dog uklart, hvordan man skulle gøre – skulle afsnittet overhovedet sendes?

Brandons familie fik lov til at bestemme, og efter deres ønske har verden nu fået lov til at se afsnittet. For at ære Brandons minde – og give ham muligheden for at få sin drøm opfyldt, selvom han ikke længere lever. 

Da Brandon var seks år gammel, fandt han sit første kald. Der kom han hjem og så sin mor ligge livløs på gulvet. Han kaldte på hjælp og kunne se på sygehuset, hvordan lægerne reddede morens liv. Det inspirerede ham til at blive læge. Brandon voksede op og blev selv læge. Han elskede at gøre en forskel og hjælpe mennesker i nød. De mange og lange timer under hårdt pres hjalp ham til at finde sit andet kald her i livet – sang og musik. 

“Min drøm er at kunne kombinere jobbet som læge med at synge og spille musik”, sagde han til producerne i America’s Got Talent. 

brandon1
Youtube

I dette følelsesladede klip herunder kan I høre, hvordan Simon siger, at Brandon ikke bare var den første læge til at søge ind i programmet – han siger også, at den 29-åriges stemme er “helt fantastisk”. Sangen, han valgte, var Stevie Wonders “Ribbon In The Sky”. 

Del gerne denne audition videre for at ære Brandons minde og lade alle se, hvilket inspirerende mennesker og en fantastisk sanger han var.