Lægerne afslører miraklet for parret der troede, de ikke kunne få børn.

Trevion og Joanie mødte hinanden i gymnasiet, og det var kærlighed ved først blik. Siden da har parret boet sammen, og har gennem årene fået fire smukke piger.

Pigerne, som nu er 20, 17, 10 og 8 år gamle, er familiens engle, men Trevion og Joanie ønskede sig endnu et barn.

I 2009 måtte lægerne dog forklare parret, at de ikke længere kunne få børn. Joanie blev diagnosticeret med en sygdom, der umuliggjorde fremtidige graviditeter – men hun var ellers sund og rask.

Parret indstillede sig på, at de bare måtte elske deres fire nuværende piger, og som årene gik, blev de helt afklarede med, at der ikke skulle komme flere familieforøgelser.

Men syv år senere fik de en uventet besked. Joanie var gravid.

WSB-TV

Trevion og Joanie mødte hinanden i gymnasiet. De blev meget glade for hinanden, og blev hurtigt enige om, at de ville stifte familie og have børn sammen.

WSB-TV

Sammen fik parret fire piger, og livet var godt. De tænkte, at de muligvis ville have endnu et barn, men var samtidig tilfredse og meget lykkelige for deres i forvejen store familie.

Men da lægerne fortalte parret, at Joanie ikke længere kunne få børn grundet sygdom, opgav de håbet om endnu et familiemedlem.

WSB-TV

Joanie, der ellers var sund og rask, modtog nyheden om sin sygdom med sindsro. Hun følte stadig, at hun havde verdens bedste og mest komplette familie.

Men 7 år senere gav den samme læge, der havde meddelt at Joanie aldrig ville blive gravid igen, parret en mildt sagt uventet nyhed. Joanie havde haft mistanke om netop dette: hun var gravid igen.

WSB-TV

Og det var ikke en helt almindelig graviditet… Lægerne fandt nemlig hurtigt ud af, at hun ventede sig identiske trillinger! Chancen for at få enæggede trillinger er cirka én ud af 200 millioner.

Men des flere børn der er i maven, desto større er risikoen for komplikationer. Eftersom Joanie ikke er speciel høj, og skulle bære på tre børn, var sandsynligheden for at alle børnene ville overleve ikke særlig stor. Og hvis børnene skulle overleve, så var der stadigvæk risiko for, at Joanies liv ville være i fare.

Familien var selvfølgelig glade for at have modtaget den store nyhed, men de potentielle farer gjorde dem også meget bekymrede.

WSB-TV

Med hjælp af en ven tog familien tog kontakt til en fødeklinik, der har specialiseret i højrisiko-fødsler. Her blev trillingerne født, og det viste sig at gå helt smertefridt.

Drengene Devon, Bryce og Miles blev dog født tre måneder for tidligt og var så små, at de kunne bruge Trevions vielsesring som armbånd.

WSB-TV

Alle drengene overlevede heldigvis, selvom de var nødsaget til at tilbringe 10 uger på hospitalet efter fødslen.

WSB-TV

Og 18 måneder efter miraklet har familien det fantastisk. Bare se, hvor smukke de er sammen!

WSB-TV

Nedenfor kan du se et nyhedsindslag om familien, der mod alle odds oplevede et mirakel, der er svært et sætte ord på.

This story by WSB Community just made our day. After four girls, this Georgia couple was told they couldn’t have more kids — but surprise! Meet identical triplets Miles, Devin and Bryce!

Opslået af WSB-TV på 15. juni 2016

 Du må hjertens gerne dele denne vidunderlige historie, hvis du også blev rørt over den mirakuløse graviditet.