Moren har samme frisure i 23 år og får en makeover, resultatet får datteren til at skrige højlydt

Det her er nok en af de bedste makeovers, jeg har set til dato!

Mød moren Jan DeVito, som har haft den samme frisure i 23 år og ikke kan huske, hvornår hendes mand sidst så hende uden sminke.

Lige siden hun var 16 år, har hun sat håret og sminket sig, så hun fik det samme look hver eneste dag. Hendes familie og venner ser hende aldrig uden sminke. Hun afslører også, at hun ofte sprayer sit hår, mens hun arbejder i sin egen frisørsalon.

Foto: Youtube

For et stykke tid siden sendte hendes datter Gina, som er i 20'erne, et brev til Oprah Winfreys TV-program og fortalte, at hun synes, at moren virkelig fortjener en ny stil. Det gamle look trænger til at blive frisket op, så hun kan mærke, at hun lever, for hun fortjener det bedste af det bedste.

© Foto: Youtube

TV-programmet er kendt for at ansætte stylister, og TV-seerne får så lov at følge med, når personen, der fortjener et nyt look, bliver gjort klar. Og resultatet denne gang? Alle bliver forbløffede og begynder straks at skrige!

Morens yngre, friskere look gør et tydeligt indtryk på både publikum og datteren. Alle rejser sig straks, da moren kommer ind og de ser resultatet.

Foto: Youtube

Reaktionen er ekstrem, men forståelig! Og jeg bliver så inspireret, når jeg ser sådan noget her. Se bare selv i klippet fra programmet, hvor man følger med på morens rejse:

Del gerne videoen med dine venner, hvis du også synes, at denne makeover var noget udover det sædvanlige!