Øvelsen mod rygsmerter reducerede hans taljemål med over 10 centimeter på få uger

Jeg tænker tit, at jeg burde røre mig mere, men træningen bliver meget ofte en sur pligt. 

Selvfølgelig har man hørt om hurtige metoder, men det er sjældent så enkelt, som det lyder. 

Alligevel er jeg altid på jagt efter nye supermetoder – det må jo virke nogle gange. 

Da jeg faldt over denne japanske teknik, var jeg straks solgt. Du behøver ikke lave store forandringer, og det tager ikke mere end et par minutter om dagen. 

Fra begyndelsen var den ikke tænkt som en øvelse til at tabe sig, men øvelsen blev givet til den japanske skuespiller Miki Ryosuke for at hjælpe ham med at slippe af med rygsmerter. 

Men snart mærkede Miki, at hele hans krop forandrede sig. På få uger havde han tabt tæt på 12 kilo og mindsket sit taljemål med 10 centimeter. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? 

Efter denne succesmetode har Miki delt den utrolige teknik, så alle kan prøve den. 

Med hjælp fra denne simple instruktionsvideo er det let at følge med. Jeg kan garantere, at du aldrig har set noget som det. Det er så utroligt let!

Når du hører ordene, tænker du sikkert på svedige øvelser og besvær. Sådan er det ikke her – du bliver ikke engang svedig. 

Fedt består af syre, hydrogen og kulstof. Når syren, du indåndner, når dine fedtceller, nedbryder det fedtet til kulstof og vand. 

Så, jo mere og dybere du ånder, desto mere syre kommer der til at nå dine fedtceller og nedbryde det meste af fedtet. Mere om fedtets sammensætning kan du læse her

Ja, du læste rigtigt. At trække vejret dybt kan få dig til at gå ned i vægt!

Selvom du ikke behøver at træne, mens du ånder, kræver det, at du bruger den rigtige vejrtrækningsteknik, og at du står på den rigtige måde. 

For at være sikker på, at du gør det rigtige, skal du se Mikis video herunder. 

Det, du skal gøre, er at ånde ind i tre sekunder, inden du ånder ud i syv sekunder. Gentag dette i 2-10 minutter hver dag – så skal du snart se fantastiske resultater. 

Selvom det næsten er for godt til at være sandt, kommer jeg helt bestemt til at prøve det i sommer!

Del gerne dette tip med dine venner på Facebook, så de også kan prøve!