Parrets adoptionsrejse berører millioner af hjerter

Når der sker store begivenheder i livet, kan jeg få følelsen af, at det hele tiden var meningen, at det skulle ske, som om at det var bestemt på forhånd. 

Det er ikke alle, der tror på skæbnen, og jeg kan også selv være skeptisk, men visse sammentræf er så mærkelige, at man er nødt til at undre sig. Det er denne fortælling et godt eksempel på. 

Walt og Annie havde længe drømt om en datter, men fik den sørgelige besked, at de ikke kunne få børn. 

Da det så stod klart, at de kunne få lov til at adoptere en datter, var lykken total – men da de kørte ud for at møde den biologiske mor, fik faren et chok over, hvad de havde til fælles. 

Bild: Youtube

Youtube

Walt var bare 10 år, da han første gang så sit fremtidige datter. Hun viste sig i en drøm – en lille pige med olivenfarvet hud og mørkt hår. Hun hed Chloe. 

Fra den dag vidste han, at han skulle være far til Chloe. Han selv var lys og havde blå øjne, og den pige, han havde set for sig, så slet ikke ud som ham, men han gik ud fra, at datteren lignede sin mor og hans kommende hustru.

Bild: Youtube

Caption

Årene gik, og Walt fandt sammen med sin barndomsven Annie, som voksede op i huset overfor hans. De giftede sig og begyndte et liv sammen. 

I begyndelsen talte de ikke så meget om børn. I stedet valgte de at rejse og bare dedikere sig til hinanden i nogle år. 

Men så en dag besluttede de sig for, at det var tid. Annie fortalte endda, hvilket navn hun ville give sin fremtidige datter: Chloe. 

Da Walt hørte dette, fik han et chok. Det var jo det samme navn, som datteren i hans drømme havde haft. Han fortalte Annie om pigen fra hans drøm, og de blev klar over, at de var som skabt for hinanden. 

Men efter at have prøvet at blive gravide i fire år begyndte de at miste håbet. Parret indså, at de måske ikke kunne få børn. 

Selvom de var skeptiske overfor adoption, besluttede de sig for at sende en adoptionsansøgning. Det var der, magien virkelig begyndte. 

kloe
Youtube

En dag fik Annie en mail fra adoptionskontoret, hvor der stod, at man havde fundet et barn til dem. En gravid kvinde havde udvalgt Walt og Annie og ville have, at de skulle adoptere hendes barn. Det var en pige. 

Parret blev overlykkelige, men også nervøse. Var det her virkelig deres barn? Deres “Chloe”?

De spekulerede på, om de skulle finde et andet navn. De havde prøvet at få børn så længe nu, at Chloe næsten ikke føltes rigtigt længere. 

Men da de mødte moren, som skulle bortadoptere sit barn, forandredes alt. Hun fortalte, at hun allerede havde tænkt på et navn, hun kunne lide, og hun ville dele det med parret, som skulle adoptere datteren. 

Navnet var Chloe.

Bild: Youtube

Youtube

Walt og Annie troede ikke deres egne øre, da de hørte dette. Men så forstod de. Dette var Chloe. Det havde hele tiden været meningen, at det her skulle ske. 

Senere fødtes deres datter, og hun så præcis ud som i Walts drømme.

Bild: Youtube

Youtube

Jeg blev utrolig berørt af denne historie. Chloe var ment til at være Walt og Annies datter, mange år inden hun blev født.

Bild: Youtube
Youtube

Nyd den smukke video herunder og del gerne denne mirakuløse rejse med dine venner på Facebook!