Politiet stopper skrigende kvinde med smerter – det kameraet fanger får nettet til at koge

James Reiner og hans kone Dana ventede barn og var præcis lige så forventningsfulde og lykkelige, som alle forældre. Men da Danas vand gik og parret skyndte sig til sygehuset, blev lykken udskiftet med rædsel.

Dana satte sig på passagersædet og James kørte med lynets hast mod sygehuset i Chaleston, Indiana. Efter en lille stund opdagede parret, at de havde politiet efter sig.

James ville standse, men Dana, som skreg af smerte, ville have, at han skulle køre videre. James ringede til alarmcentralen for at fortælle om situationen.

Telefonoperatøren synes dog, at det var bedst at standse bilen, forklare situationen og antageligt ville politiet lade parret køre videre.

Forhåbentlig ville politiet endda eksortere parret hele vejen til sygehuset.

Men det gik ikke, som de havde tænkt sig. For politiet beordrede James ud af bilen og råbte, at han skulle lægge sig på maven – de ville på ingen måde lytte til ham.

Da Dana kom ud af bilen, troede hun, at hendes mave ville få politiet til at forstå situationen.

Men tværtimod, politiet fortsatte med at råbe, men ringede så til en ambulance.

Dana ville ikke have en ambulance, men blot have manden til at kunne køre hende videre til sygehuset.

Der gik cirka 20 minutter, inden ambulancen var på plads til at kunne hjælpe Dana, som knapt nåede frem til sygehuset, inden en frisk og skrigende datter kom til verden.

Se videoen herunder for at se, hvad der skete med James:

Jeg er chokeret over politiets måde at håndtere situationen på. Selvom de oftest gør et godt stykke arbejde, er dette helt uacceptabelt.

Del gerne denne historie, så det aldrig skal ske igen!