Rengøringsdamen græder af nervøsitet – får dommerne til at juble vildt

Det otroliga framträdandet avslutas med stående ovationer som aldrig vill ta slut och en rörd Kathleen får dessutom höra att Simon Cowell fullkomligt ÄLSKAR henne. Så här föds en världsartist!

At gå op på en scene og vise, hvad man kan foran en jury kan nok gøre de fleste nervøse – ikke mindst hvis man tænker på det faktum, at det kan blive sendt for millioner af tv-seere. 

Så jeg tror, at mange kan sætte sig ind i den følelse, Kathleen Jenkins fra Wales har, da hun går op på scenen til sin audition i Britain’s Got Talent

Kathleen har altid drømt om at arbejde med musik – og foran sit største publikum nogensinde har hun nu chancen for at vise, hvad hun dur til. Hun fniser ængstligt, når hun skal svare på spørgsmål, blinker kraftigt og er nødt til at tage en dyb indånding, fordi hun nærmest ryster af nervøsitet… men så snart hun begynder at synge, forandres alt. 

For wauw, hvilken sangstemme Kathleen har! Pludselig er hun sikkerheden selv oppe på scenen – og da hun virkelig give den gas, sidder dommerne bare med øjne på stilke. 

Den utrolige optræden afsluttes med stående ovationer, som føles uendelige, og en rørt Kathleen får desuden at høre, at Simon Cowell fuldstændig ELSKER hende. Sådan skabes en verdensstjerne!

Optrædenen begynder cirka to minutter inde i klippet.

Det her er det bedste, jeg har hørt længe. Del videre, så flere musikelskere kan opleve denne fantastiske sangstemme!