Så ensom 91-årig vente på bussen – nu er de gode venner

Gemma Louise Donhou fra Australien er lige flyttet til England. Der har hun nu fået en uventet ven for livet – som er 91 år gammel. Det var da Gemma en dag stod i sin egen verden og ventede på bussen, at hun mødte 91-årige Edna.

De begyndte at tale – og resten er, som man siger, historie.

 

I et indlæg på Facebook fortæller Gemma om mødet med 91-åriga Edna og det venskab, der blev skabt 

– Vi begyndte bare at tale, og så fortalte hun, at hun skulle ind til byen for at købe nogle ting, skriver Gemma.

Samtalen blev ledt ind på Ednas liv, og hun fortalte, at hendes mand, som hun havde været gift med i 55 år, for nyligt var gået bort. Gemma blev overvældet, da hun høte, hvordan Edna nu følte sig ensom i huset, hvor hun og manden levede sammen i så mange år.

– Det var virkelig overvældende at tænke på, at den her lille søde dame bare sad der, aldeles ensom, uden nogen at tale med. Så jeg spurgte, om jeg måtte få hendes nummer, så jeg kunne komme over til en kop te, skriver Gemma på Facebook.

Som sagt så gjort, Gemma kom over til en kop te, og nu er hun og Edna venner for livet. Og Edna fik til og med taget sin første selfie. Så herligt!

Historien om dette uventede venskab har engageret titusinder af mennesker på Facebook. Del gerne, hvis du også blev berørt af Gemma og Ednas historie!