Sønnen tror, at de skal hente faderen fra militæret – men springer direkte i hans arme

Der er få ting, som topper følelsen af endelig at se nogen, man har savnet. Især hvis de har været væk længe.

Da Aronka Robertsons ægtemand drog ud på militæropgave, blev deres søn meget ked af det. Hans far var den vigtigste person i hans liv, og derfor var savnet stort. Da dagen kom for Aronka og sønnen til endelig at tage ud for at hente faderen, får sønnen en stor overraskelse, og reaktionen er ikke til at slå.

Aronka Robertson vidste, hvor meget hendes søn savnede sin far, som var væk på militæropgave. Derfor blev hun ikke overrasket over den lykke, hun fik at se i sønnens øjne, da hun fortalte, at de skulle ud at hente faderen.

Når moderen beder snnen om at gå op og skifte tøj, tøver han ikke et sekund. Han løber ud i køkkenet, men når aldrig op ad trappen. På vejen ind til soveværelset venter nemlig en chokerende overraskelse.

I stedet for at løbe op til sit rum, løber den spændte dreng direkte i armene på sin far, og reaktionen rører hele nettet til tårer:

Tænk sig at gense et familiemedlem efter lang tids adskillelse. Dette følelsesladede øjeblik mellem far og søn gjorde mig aldeles varm om hjertet.

Del klippet, hvis du synes, at denne genforening var indbegrebet af kærlighed mellem far og søn.