Svensk idrætsstjernes søn kørt ihjel af spritbilist: “Vi lever i et mareridt”

Den svenske MMA-kæmper og træner Marcus Kowal har mistet sin et-årige søn Liam i en tragisk ulykke.

En beruset 72-årig kvinde kørte ind i barnevognen, som Marcus Kowals svigerinde gik tur med uden for hjemmet i Los Angeles-forstaden Hawthorne. Både sønnen og mosteren blev ramt, og først gik meldingerne på, at de begge var okay. Desværre fik et-årige Liam en alvorlig hjerneskade og stod ikke til at redde.

Den 72-årige kvinde flygtede fra gerningsstedet, men blev senere pågrebet.

– Vi lever i et mareridt. I hvert eneste minut ved man ikke, hvordan man skal kunne fortsætte med at leve, siger Marcus Kowal til Expressen.

Det var i lørdags, at den tragiske ulykke indtraf. Marucs Kowal bor i Hawthorne, Californien, og befandt sig i hjemmet, da han hørte sirener ude på gaden.

– Jeg troede, at han var død. Man så jo, hvordan barnevognen så ud, den lå der i to dele. Og Liams lille grønne frø, som han altid havde med sig, lå der på gaden, siger Marcus Kowal til Expressen.

Liam og hans moster blev kørt til sygehuset, men Liams liv stod ikke til at redde.

Den 72-årige kvinde flygtede fra gerningsstedet, men blev som bekendt senere fanget. Den 15-årige moster blev hårdt ramt, men er uden for livsfare.

Marucs Kowal beretter samtidig, at støtten til familien har været enorm. En indsamling startet i familiens navn har hidtil skaffet over 350.000 kroner.

Kowal tænker selv på at starte en velgørenhedsfond i sit søns navn.

– Han er min største kærlighed i livet. Det kan ikke sammenlignes med noget andet. Men han døede ikke fogæves, jeg vil vende det her til noget positivt, siger Marcus Kowal til Expressen.

Alle vores tanker går til familien Kowal i denne svære stund.