Turisterne taber campingvognen på vej væk fra campingpladsen – så sker miraklet

Det er ikke meget, der kan slå en god gammeldags camping-ferie. Du ved, den der følelse af frihed, når man bare kører land og rige rundt helt uden stress – og kan tage dagen, som den kommer, mens man nyder naturen, campingpladserne og livet på vejene.

Tja, alt ville jo være perfekt, hvis ikke det var for den lille detalje, at det kan være en anelse bøvlet at køre rundt med en campingvogn. 

Der skal drejes, der skal bakkes, der skal parkeres, og så skal vognen jo kobles til og fra… hvilket, hvis man ikke er forsigtig, kan være ret besværligt. Spørg bare denne familie!

Klippet kom på Facebook for ganske få dage siden, men har allerede fået flere tusinde delinger.

I klippet kan vi, via overvågningskameraer, se en familie, der er ved at forlade Camping la Durance i den france perle Cavaillon.

Men som alle ved kan det godt blive lidt stresset på afrejsedagen. Man har jo knapt løftet en finger i flere uger, og nu skal man pludselig samle alle sine sager sammen og have tusind ting at tænke på, mens man kommer afsted.

Så kan det let gå, som det gik for denne familie. De glemte simpelthen at få koblet campingvognen rigtigt til… så da bilen kørte væk gennem porten, begyndte vognen simpelthen at trille tilbage i høj fart og direkte ind på parkeringspladsen. 

Heldigvis for familien skete der ikke nogen ødelæggelse – nærmest et lille mirakel. Uden at sige for meget kan jeg bare konstatere, at hvis det her var sket for mig, havde jeg straks købt en lottokupon…

Se klippet, som har fået hele nettet til at måbe:

Un petit miracle. Il faut le voir pour le croire

Publicerat av Johanna Van Deursen den 11 augusti 2017

Åh gud. Tøv ikke med at dele videre for at give dine venner et smil på læberne på en dag som denne!