Susan Boyle får publikum til at tabe pusten med sin magiske version af “O Hellige Nat”

Julen er en speciel tid på året – vi er sammen med familie og venner, drikker gløgg og spiser pebernødder og ser frem mod flæskestegen eller anden.

Selvfølgelig har julemusikken en central plads i alt dette, det hjælper i hvert fald mig til at komme i den rette stemning og nynne med!

Hvert år kommer der nye sange af forskellige kunstnere, men der findes ikke noget som de rigtige klassiskere. Og en som har en naturlig plads på listen er “O Hellige Nat”, en sang som er blevet oversat til mindst 300 sprog!

Selv har jeg altid været værdsat Céline Dions fortolkning af sangen, hvor hun synger ”O Holy Night” fra 1998.

Céline Dions utrolige stemme gør sig rigtig godt til den stemningsfulde sang.

Men spørgsmålet er, om ikke Susan Boyle har lavet en mindst lige så smuk og himmelsk version af ”O Holy Night.

Susan Boyle blev kendt i det populære program Britains Got Talent. Passionen som hun synger med og hendes evne til at leve sig ind i teksten gør hendes musik til noget, som efterlader få uberørt.

I begyndelsen er Susans sang smuk og lav, men snart giver hun den rigtig gas sammen med koret af unge mennesker bag hende.

Jeg sad i hvert fald med gåsehud, da jeg hørte den og jeg håber, at i vil værdsætte denne version lige så meget som jeg gjorde!

Er hun ikke fantastisk, Susan Boyle? Det er gået nogle år, siden hun slog igennem og det er længe siden jeg har set noget til hende – men dette klip viser, hvilken talentfuld og dygtig sangerinde hun er!

Del gerne hendes fine fortolkning af denne smukke julesang videre, så flere får chancen for at opdage denne kvindes storhed og for at sprede lidt julestemning på Facebook!