Geggo med vild afsløring: Derfor har hun ikke kontakt med “ny” far

TV-stjernen Geggo har fundet ud af, at hendes far er en anden, end hun har troet, men de to har stadig ikke kontakt.

Det kom som et chok for de fleste, da Geggo tilbage i april kunne berette, at en dna-test havde vist, at hendes far var en anden, end hun havde troet igennem mange år.

Mor Linse Kessler havde nemlig taget fejl om, hvem hun for mange år siden blev gravid med, og det viste sig desuden, at Geggo dermed havde nogle biologiske halvbrødre.

Heriblandt er Nicki Aagaard, som Geggo har fået et rigtig godt forhold til, men hendes “nye” far har hun endnu ikke mødt.

– Hvis jeg havde været yngre, hvis jeg nu havde været 20, kunne det være, jeg syntes, det var vildt interessant. Jeg er 33 år gammel, jeg har ikke brug for en far i mit liv, siger hun i podcasten “Geggo og Cengiz – Helt ærligt”.

Far er irrelevant

Faktisk kan Geggo ikke rigtig se, hvad hun skal bruge det til, hvis hun skulle til at danne en relation til den mand, der er hendes biologiske far.

Hun er bare glad for, at halvbroren har et forhold til sin far og kan fortælle Geggo om ham, for så lærer hun sin far at kende på den måde, og det er nok for nu.

Geggo havde aldrig et forhold til Sonny, som hun i mange år troede var hendes far, mens Nicki har et forhold til sin biologiske far.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Ærlige tanker fra Geggo!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!