Foto: Mpi04/Capital Pictures/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki jubler over skøn begivenhed: Deler sødt billede af datteren

Den 33-årige tennisspiller har på det seneste haft fuld gang i sit store comeback, men i privatlivet sker der også store ting.

Caroline Wozniacki er vendt tilbage til den store tennisscene, og selvom hun ikke endte med trofæet i US Open, så imponerede hun mange eksperter og fans med sin fysik og tekniske formåen, efter hun egentligt var gået på pension.

Hun stoppede karrieren i starten af 2020, og siden har hun fået to børn. I juni 2021 kom Olivia til verden, mens James kom i oktober 2022.

Men selvom hun er vendt tilbage til tennisverdenen, så sker der i den grad også store ting i privatlivet.

Hendes bare toårige datter er nemlig startet i skole.

Hvor børnene i Danmark først starter i skole, når de er fem eller seks år, så er det lidt anderledes i USA, hvor Caroline Wozniacki bor sammen med familien.

Her starter børnene allerede i det såkaldte “før-skole” som toårige.

– Olivias første dag i skole! Jeg tror, at begejstringen i hendes ansigt siger alt!, skriver Caroline Wozniacki til billedet af datteren.

Her kan man se en meget glad Olivia, der holder et skilt med information om hendes navn og andre små oplysninger om hende som at hendes yndlingssnacks er pandekager.

I hendes hashtag giver Caroline Wozniacki udtryk for, at hun og ægtemanden David Lee, som hun blev gift med i 2019, at de stolte forældre.

Du kan se Caroline Wozniackis opslag herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Caroline Wozniacki alt det bedste fremover.