Simon forstår ikke hendes sangvalg – kaster sig over knappen få minutter senere

De fleste ved, at det aldrig er let at gå til en audition. Selvom man har øvet sig i hvad, der føles som tusindvis af timer, kan man let blive nervøs – især hvis man står overfor både et stenhårdt dommerpanel og et forventningsfuldt publikum.

Når det kommer til sang-auditions, gør mange håbefulde talenter det svært for sig selv, når de vælger en verdenskendt sang. Det er svært at leve op til en verdenskendt kunstner, som har en unik stemme og fortolkning af sin sang. Desværre falder mange helt igennem, når de forsøger at imponere med storslåede numre – i stedet for at finde en sang, som rent faktisk passer til stemmen.

I dette tilfælde var dommerne i Britain’s Got Talent i tvivl om, hvorvidt 15-årig Sarah Ikumu kunne levere varen, da hun afslørede, at hun ville synge Jennifer Hudsons “And I Am Telling You”. Ikke nogen let sang at kaste sig over, hvilket fik den benhårde dommer Simon Cowell til at udbryde:

“Dette er en af de største sange i verden… og du vil synge den?”

Han var tydeligvis meget skeptisk og regnede nok med, at hun ville fejle – ligesom mange andre har fejlet før, når de har prøvet at synge netop den sang. Men Simon Cowells tvivlende kommentar skulle snart blive til skamme. Sarah har et talent, som må siges at være unikt.

Hun ramte hver en tone med sin kraftfulde stemme, og snart fik hun stående bifald fra både publikum og Simon Cowell.

At Sarah ved denne audition blot var 15 år, er helt utroligt. Hendes stemme er simpelthen verdensklasse. Hør selv i videoen herunder:

Hun fortjener virkelig at få opmærksomhed for sit talent. Del gerne denne 15-åriges mageløse optræden, hvis du også synes, at hun har en utrolig stemme!