Moren holder nyfødte trillinger for første gang, kigger nærmere på den til venstre og bliver straks forvirret

Cache og Nick Gifford er i dag de stolte forældre til fem børn. Alle er under fem år i dag, og de lever et hektisk liv, som enhver anden familie med småbørn – med masser af gang i den derhjemme! Først fik parret en datter, som hedder Albani, og to år senere kom hendes lillebror, som hedder Beckett.

To år senere var Cache gravid igen – og den her gang fik familien en overraskende nyhed, da de kom på sygehuset for en ultralydsscanning, som ville gøre dem målløse, men også meget lykkelige.

Lægen pegede på skærmen og viste dem det: I venter jer ikke et eller to børn – men tre! Forældrene blev selvfølgelig vældigt positivt overraskede.

Cache tog sig af sine andre børn, som på dette tidspunkt var fire og to år gamle, og forsøgte samtidig at hvile sig så meget, som hun kunne, mens hun bar tre små vidundere i sin livmoder. Da den store dag var kommet, det var tid til at tage på sygehuset lidt tidligere end det var meningen for den lille familie – som snart ville blive næsten dobbelt så stor! Tænk, at familien pludselig ville gå fra fire til syv på én dag! Det må have været helt magisk for alle involverede, og jeg kan forestille mig, at familie og venner var nysgerrige på de små nye liv!

Foto: Youtube

Da de kom frem til sygehuset, fik hele familien plads på den neonatale akutafdeling – og de fik en helt fantastisk god behandling af sygehuspersonalet. De var der for den kommende mor hele vejen igennem. Er jordemødre ikke fantastiske? De fortjener virkelig at blive hyldet for deres vigtige arbejde i sundhedsvæsenet!

Under alle omstændigheder – til sidst kunne familien og sygehuspersonalet byde tre små piger velkommen til verden. De fik navnene Journi, Tatym og Chezny. Og der sad mor Cache, overlykkelig med alle sine trillinger i favnen. Hun vuggede dem forsigtigt frem og tilbage.

Hun kom også ud af sengen og blev sat i en gyngestol. Den havde de forberedt med flere tæpper og puder, for at det var bekvemt for både moderen og børnene. Ser det ikke hyggeligt ud?

Foto: Youtube

To af de nyfødte børn havde brug for ekstra ilt, og alle tre havde en hjertefrekvensmonitor på.

De satte hende i en gyngestol, placerede puder og tæpper rundt om hende og lagde spædbørnene der. To af dem var afhængige af ilt og alle tre havde hjertefrekvensmonitor på.

De lå der i deres mors trygge favn, alle klædt i samme lyserøde farve. Familien tog kameraet frem og lod det køre. Dette øjeblik skulle foreviges! Det var på det tidspunkt, de fik øje på noget, som de aldrig vil glemme. I videoklippet kan man se, hvordan moderen først ser overrasket ud – inden hun begynder at fnise.

Foto: Youtube

Årsagen?

Foto: Youtube

Journi, som ligger till venstre i moderens favn, begynder at hikke på den sødeste måde! Tag et kig på videoen herunder, og glem ikke at dele den videre, hvis du som jeg synes, at det var et vidunderligt øjeblik, som virkelig varmer. Skru op for lyden!