Svært hjerneskadet dreng var sekunder fra at dø – se nu den utrolige forvandling når han møder hunden

Hunde er virkelig fantastiske dyr på alle måder. De findes altid som en støtte, når tingene er meget svære.

For 8-årige Caleb Howard fra Huntsville, USA, blev livet forandret fuldstændigt for et år siden. Jamie var med i en meget hård bilulykke, som ledte til at moren Janine og hans søskende Esther og Matthew døde.

Caleb overlevede, men blev ramt af en meget traumatisk hjerneskade. Den 8-årige blev aldrig sig selv igen.

Men alt ændrede sig, da han mødte golden retriveren Colonel.

Foto: Youtube

Den her utrolige historie viser, hvor kloge hunde er. Dem som hævder det modsatte bør tage et kig på videoen i slutningen af artiklen.

8-årig Caleb Howards liv kan deles op i to dele: Før og efter ulykken som kostede moren og hans to søskende livet. Caleb blev så alvorligt skadet i ulykken, at millioner af hans hjerneceller blev ødelagt. Han kunne ikke bevæge sig og en overgang var lægerne usikre på, om han overhovedet ville overleve.

Det gjorde han, men hans liv blev aldrig det samme. Spørgsmålet var, om han nogensinde skulle føle glæde igen?

Foto: Youtube

Selvom han gjorde fremskridt i genoptræningen var de så små, at lægerne næsten ikke opdagede dem.

Men en dag valgte familien af lade Caleb møde en terapihund. De er trænet til at give støtte til mennesker, som gennemgår traumatiske oplevelser. Disse hunde arbejder med patienterne for at øge motivationen og få livsgnisten tilbage.

Foto: Youtube

Familien havde ingen store forventninger til golden retriveren Colonel. Man da Caleb mødte hunden, begyndte han snart at vise usandsynlige fremskridt i genoptræningen. Hunden gjorde et godt stykke arbejde og pludseligt blev Caleb glad igen.

Men han blev ikke bare glad, men udviste en øget med bevidsthed. Fra næsten ikke at have kunne bevæge sig, begyndte Caleb at lege med hunden og kaste bolde. Han forsøgte at kramme hunden og fremskridtet blev større og større, jo mere tid han brugte sammen med hunden.

Foto: Youtube

I videoklippet nedenfor, som har næsten ni (!) millioner visninger, kan man se det fantastiske øjeblik, da de svært skadet dreng møder terapihunden. Jeg blev meget rørt, da jeg så det. Det er helt utroligt. Nu krydser vi alle fingrene for, at Caleb får et langt og lykkeligt liv!

DEL dette videre for at vise dine venner hvilke fantastiske dyr hunde er!