22-årige Albert Rosin Harson bliver snart far: Her er hans ærlige ord om beslutningen

Skuespiller Albert Rosin Harson bliver snart far for første gang, og han bliver dermed en yngre far, end han havde ventet.

Der venter snart en stor baby-lykke for ægteparret Albert Rosin Harson og Jenna August Harson, for de skal have deres første barn til efteråret.

De to mødte hinanden under ‘Vild med dans’ tilbage i 2020, og parret blev i sommer gift, og samtidig venter de barn til efteråret.

Aldersforskellen imellem dem er på 14 år, og dermed har skuespilleren været nødt til at skulle forholde sig til familieforøgelse i en relativ ung alder.

Albert var påvirket

I et nyt interview i Aftenshowet taler den unge skuespiller nu ud om beslutningen, der altså snart munder ud i en skøn søn.

– Det var faktisk noget af det, vi snakkede mest om fra start af. Det har været det helt store spørgsmål, om det kunne lade sig gøre eller ej. Jeg var også påvirket af, hvad andre folk tænkte, siger Albert Rosin Harson til Aftenshowet.

Men selvfølgelig er han blevet nødt til at forholde sig til sin kones alder, da Jenna August Harson er 35 år, og ægteparret derfor har måtte tale om børn fra starten.

Albert Rosin Harson Jenna August Harson
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Jenna var i tvivl

Derfor har deres forhold også været under pres fra start, men nu har ægteparret altså fundet en løsning på det hele.

Samtidig har Jenna August Harson ind imellem haft nogle svære tanker omkring, at hun måske ikke var den rigtige kvinde for sin mand, fordi omverdenen har ment, at aldersforskellen er for stor.

Det har ægteparret efterhånden gjort til skamme, og Albert Rosin Harson har virkelig været god til at være der for sin hustru, når det har været svært.

– Det er hårdt at stå på sidelinjen, men jeg har bare gjort mit bedste for at fortælle, at jeg er her helt frivilligt, og at jeg elsker Jenna lige så meget, som hun elsker mig, siger Albert Rosin Harson kærligt.

Følelser er svære

Det er i en ny dokumentar med titlen ‘De unge kærester’, at ægteparret er stået frem og har fortalt, hvad de har måtte lægge øre til igennem tiden.

Det giver Jenna August Harson tydeligt udtryk for, at hun synes har været svært, og på et tidspunkt må hun da også fælde en tåre.

– Det kan godt være ret hårdt, siger danseren ærligt i programmet.

Hvor er det bare søde ord fra Albert Rosin Harson!

Du bliver bare en skøn far! Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!