Christopher Polk/Variety via Getty Images / Gie Knaeps / Getty

Som 66-årig hyldes Madonna som den “smukkeste” kvinde i verden

Det er svært at tro, at Madonna nu er 66 år gammel. Det føles som om, det kun var i går, at dronningen af pop sprang ud på scenen, og lige siden har hun underholdt millioner af mennesker verden over år efter år.

Tidligere i år afsluttede hun sin længe ventede Celebration Tour, efter at hun havde kommet sig over den slemme bakterieinfektion, der efterlod hende på hospitalet sidste år.

De seneste billeder af ‘Like a Virgin’-sangerinden blev mødt med udbredt ros blandt hendes mange fans, da den 66-årige fortsat beviser, at alder kun er et tal … og at hun langt fra er færdig med at være en fremtrædende kraft i musikbranchen.

Fans var med rette bekymrede sidste år, da Madonna pludselig blev indlagt på hospitalet.

De første meldinger var bekymrende nok, men det viste sig snart, at hendes helbredsskræk var endnu mere alvorlig end først antaget.

Dronningen af pop skulle have indledt sin længe ventede Celebration Tour i Vancouver den 15. juli 2023 – hvor hun ville have optrådt med sine bedste hits fra 1983 til nu i 53 shows i Nordamerika og Europa – men hun blev tvunget til at udskyde den, efter at hun blev kørt på hospitalet med en bakterieinfektion.

Madonna
Madonna. Foto: Christopher Polk/Variety via Getty Images

Familien frygtede det værste

De første meldinger afslørede, at Madonna var blevet fundet bevidstløs lørdag den 24. juni og efterfølgende blev kørt til et hospital i New York City, hvor hun blev intuberet.

Ikke længe efter fortalte en slægtning til den Grammy-vindende kunstner til Entertainment Tonight, at hendes familie havde “forberedt sig på det værste”, efter at nyheden først var kommet ud. “I de sidste par dage vidste ingen rigtig, hvilken retning det ville tage, og hendes familie forberedte sig på det værste,” sagde de.

– Det var derfor, det blev holdt hemmeligt siden lørdag, lød det sidste år: “Alle troede, at vi måske ville miste hende, og det har været realiteten i situationen.”

Madonna
Madonna. Foto: Gie Knaeps / Getty.

“Perfekt skønhed findes”

Radar Online afslørede i mellemtiden, at Madonnas ophold på hospitalet var mere alvorligt end først antaget – lægerne, som behandlede den bevidstløse stjerne i hendes lejlighed, blev efter sigende tvunget til at give hende en NARCAN-injektion.

Heldigvis blev sangerinden til sidst udskrevet fra hospitalet og kunne fortsætte med at komme sig derhjemme.

For nylig tiltrak Madonna sig særlig opmærksomhed igen, og fans overøste hende med komplimenter, da hun delte billeder fra Italien. En kaldte hende endda “den smukkeste kvinde i verden.”

En person skrev på Instagram: “Perfekt skønhed findes. Du er et smukt bevis på det.”

En anden skrev: “Du ser godt ud i alle aldre! Gud velsigne dig, Madonna!”

En tredje tilføjede: “Den smukkeste kvinde i verden”.

Du kan se billederne herunder eller HER.

Hvad tænker du? Er du enig i, at Madonna ser forbløffende godt ud i forhold til sin alder? Skriv dit svar i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen, så flere kan skrive.