Katrine fra ‘Gift ved første blik’ kritiserer nu Nicolas

Katrine Pørtner blev gift med Nicolas Rockland i ‘Gift ved første blik’, men efterfølgende føler hun ikke, han har taget sin del af ansvaret for deres brud.

Der var ikke ligefrem amoriner i luften, da Katrine Pørtner og Nicolas Rockland blev matchet op i dette års sæson af ‘Gift ved første blik’.

Nicolas Rockland og Katrine Pørtner kæmpede for ægteskabet i 'Gift ved første blik'.
Foto: Snowman Productions

Især var det tydeligt under deres bryllupsrejse i Venedig, at det ikke ligefrem var god kemi, der prægede deres samspil.

Efter sæsonen nu er sluttet, og parret valgte at blive skilt før tid, er relationen om muligt kommet endnu mere på nulpunktet.

– Jeg troede faktisk, det var godt og helt cool efter vores skilsmisse. Men jeg kan fornemme i Nicolas’ udtalelser til pressen og forskellige podcast de sidste uger, at han ikke helt har bearbejdet, hvad der skete, siger Katrine Pørtner ærligt til Se og Hør.

Oplevelse var morsom

Dermed synes hun heller ikke, at Nicolas Rockland har taget sin del af ansvaret for, at ægteskabet ikke holdt imellem dem og dermed heller ikke vil tale mere om eksperimentet.

Selv kan Katrine Pørtner faktisk godt se det morsomme i det forliste TV-ægteskab, og hun peger på, at Nicolas selv må om, at han helst vil lade det ligge.

Hvis hun mødte ham den dag i dag, lægger Katrine Pørtner ikke skjul på, at hun gerne ville grine af den tossede oplevelse, de har haft sammen.

Kvinderne skriver

Nicolas Rockland afslører dog, at han efter ‘Gift ved første blik’ har fået mange henvendelser fra kvinder, der er interesserede i ham.

– Omverden har haft positiv respons. Jeg følte ikke, at det gik godt, og det var ikke meget af min personlighed, der fik lov at skinne igennem. Jeg gik heller ikke rundt med et behov for at vise noget, siger Nicolas Rockland ærligt til Her & Nu.

Men selv om Nicolas Rockland ikke synes, han fik vist alt, så har der som nævnt været rigtig god feedback fra verden omkring ham.

Mødre vil betale

Der er nemlig kommet over 100 tilbud i indbakken til ham, og det må jo siges at være en hel del, men så er der også tale om henvendelser fra hele landet, og noget, der skal sorteres fra, understreger Nicolas Rockland.

Det er henvendelser fra både Nykøbing Falster og Nordsjælland men også mødre, der vil give Nicolas penge for at gå på date med deres døtre samt videopræsentationer fra potentielle dates.

Ærlige ord fra Katrine Pørtner!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

LÆS MERE: